SENESTE NYT KURSER Bliv kunde

Dårlig stil, Carlsberg

authorimage
BLOGS
Af: Torsten Grunwald
26. Oct 2017

Mads_Mikkelsen.jpg

Flot mand, grim slipseknude. Ringe arbejde, Carlsberg. Foto: TG


Penge er ikke et problem. Man shanghajer Danmarks mest kendte skuespiller, man hyrer tidens smarte reklamebureau, og så tænder man ellers op for film og annoncer, til alle kanaler står rødglødende.

Men der er et andet problem end penge: smag, eller rettere manglen på samme. Uden smag, uden sans for harmonier havarerer man.

Carlsberg fører bevis. Bryggeriets kampagne med Mads Mikkelsen, som man møder her og der og allevegne, har tydeligvis ikke manglet finansiering. Til gengæld spejder man skuffet efter god smag.

Hele miseren kan egentlig reduceres til en slipseknude, en meget grim slipseknude. På trods af givet utallige godkendelsesprocedurer er der ingen i den store virksomhed, der har sagt de oplagte ord:

”Den slipseknude går sgu ikke!”

Dømmekraften har svigtet.

Så man ender med at sende Mads Mikkelsen i kredsløb på den store raket iført en anstrengt og forvokset windsor-knude, der klaskes i hovedet på tusindvis af mennesker igen og igen.

Mads Mikkelsens krøllede skjortebryst retter ikke just op på situationen.

Skaderne af det jammerlige stilistiske arbejde kunne muligvis have været begrænsede, hvis kampagnen blot var rettet mod Danmark. Der går de fleste uformelt klædt og har begrænset erfaring med klassisk tøjstil.

Men, læser man, kampagnen er primært rettet mod selveste England, arnested for jakkesæt, skjorte og slips.

Ak.

Først bliver Mads Mikkelsen til grin, så Carlsberg og derpå Danmark.

Læs mere om slipseknuder her.

Profil
Torsten Grunwald authorimage Torsten Grunwald ved alt om jakkesæt, skjorter, slips og resten af herregarderoben, og på bloggen deler han ud af både aktuelle trends i herremoden og klassiske pejlemærker til det velsiddende jakkesæt og de passende sko til enhver anledning.

Siden 2004 har Torsten Grunwald skrevet om herremode for Børsen. Han driver butikken www.grunwald-true-style.com og udgav i 2014 den anmelderroste bog Den velklædte mand i samarbejde med Peter Lund Madsen. Bogen bærer samme navn som Grunwalds egen blog om god tøjstil, www.denvelklædtemand.dk.

Få Torstens indlæg
som RSS-feed her
 
Tidligere bloggere på borsen.dk