KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Apps

Download Børsens apps - så er du et skridt foran
Når du downloader Børsens apps til smartphone og tablet, har du Børsen med dig altid og alle steder, og du kan læse avisen og få erhvervsnyheder, når det passer dig.

 
Børsen mobil
Med Børsens app er du den første til at vide, når de største nyheder inden for økonomi, virksomheder, finans, investor og politik sker. 

Vælg relevante notifikationer til, så holder vi dig opdateret - også inden for de specifikke emner og brancher, der er vigtige for dig. Tilmeld dig f.eks. pushnotifikationer om boligøkonomi, eller anmeldelser af biler, mad og vin, så du ikke går glip af noget. Du kan downloade app'en på flere enheder og indstille pushnotifikationerne forskelligt.

Find derudover:
Et prioriteret nyhedsoverblik over døgnets vigtigste journalistik.
Listen over de seneste nyheder, som giver dig et hurtigt overblik. 
Aktier i realtid, når du er logget ind - og med 15 min. forsinkelse hvis du ikke er.
Gem-funktion, hvis du ikke har tid til at læse artiklen med det samme.
Børsens e-avis
I Børsens e-avis prioriterer vi døgnets vigtigste erhvervsnyheder, som du kender det fra print.
Skab dig et overblik hver aften kl.21.00. 

I Børsens e-avis kan du bruge søgefunktionen til at finde artikler, der omhandler præcis det, du interesserer dig for. Du kan sætte bogmærker ved artikler, så de nemt kan findes igen senere. Derudover kan du søge i avisarkivet, der går helt tilbage til første udgave af Børsen i 1932.

Få derudover et nemt overblik over Børsens prioriterede stofområder som bæredygtighed, AI, ledelse, ejendomme og livsstilsmagasinet Pleasure.