SENESTE NYT KURSER Bliv kunde

Sådan bliver du stilsikker

authorimage
BLOGS
Af: Torsten Grunwald
29. Sep 2017

Der er dresscodes, du bør være opmærksom på, bestemt. Men meget tøj er overladt til din egen fantasi i dag.

Så hvilken stilart vælger du?

I den sammenhæng har jeg frembrygget et lille tænkeskema, jeg benytter engang imellem for at klassificere forskellige tøjstile til mænd. Jeg bringer det her videre. Måske det kan bidrage til retning på efterårets og vinterens tøjindkøb.

skema2.jpg

Så skemaet lægger altså op til, du kan gøre din tøjstil mere gennemført ved enten at følge et formelt-enkelt spor af mønsterløs og afdæmpet jakke-skjorte-slips eller et formelt-komplekst spor med mere spraglede, dekadenter elementer fra den traditionelle herregardrobe. Eller at du kan vælge en uformel løsning, enten nedtonet eller mere kulørt med rig brug af tilbehør.


De tøjstile, der står diagonalt i forhold til hinanden i skemaet, er længst fra hinanden.

Læs mere om klassiske tøjstile her.

Profil
Torsten Grunwald authorimage Torsten Grunwald ved alt om jakkesæt, skjorter, slips og resten af herregarderoben, og på bloggen deler han ud af både aktuelle trends i herremoden og klassiske pejlemærker til det velsiddende jakkesæt og de passende sko til enhver anledning.

Siden 2004 har Torsten Grunwald skrevet om herremode for Børsen. Han driver butikken www.grunwald-true-style.com og udgav i 2014 den anmelderroste bog Den velklædte mand i samarbejde med Peter Lund Madsen. Bogen bærer samme navn som Grunwalds egen blog om god tøjstil, www.denvelklædtemand.dk.

Få Torstens indlæg
som RSS-feed her
 
Tidligere bloggere på borsen.dk