130.000 grunde til at lade Kabell i fred

BLOGS Af

Den er næsten for forudsigelig. Og derfor svær at gøre sig lystig over. Enhedslistens de facto fornærmende pinlige fortielse af fratrædende borgmester i København Morten Kabells eftervederlag på en halv million kroner.

Vores latte-revolutionære øvenner er ellers ikke sene til at lade krabasken falde når andres splinter skal tvinges frem. Eksempelvis den små Carl Holst og dennes eftervederlag. Som han måtte vinke farvel til. Efter politisk pres. Vistnok især fra Enhedslisten.

Grådighed og pamperi, svirpede det i alle fald. Det kan ikke have sin rigtighed, lød det vist også í den sammenhæng voldsomt indigneret og salvelsesfuldt fra Ø’s Skipper. Der underforstået naturligvis var ganske og aldeles hævet over den slags.

Men hvad så nu med kammeraten Kabell? Der gør det samme som Holst? Uden at udsættes for hverken krabask, hån eller svirpen med dæmoniserende vendinger?

Det er jo nærliggende at konstatere et-eller-andet med dobbeltmoral. Ansvarsforflygtigelse. Manglende jordforbindelse. Det ville ikke overraske, men er nok for stor en klinge at træde her.

Måske handler tavsheden fra Ø-toppen mest af alt om noget så lavpraktisk som partikassen. Og de 130.000 som samme vist nok har i udsigt når Kabell, på grund af partiskatten, modtager sit eftervederlag?

Profil