SENESTE NYT KURSER Bliv kunde

Sådan folder du en jakke til rejsen

authorimage
BLOGS
Af: Torsten Grunwald
16. Mar 2017Den store kufferts tid er forbi. Folk flest klarer sig med håndbagagen, trolleyen, i det mindste på forretningsrejsen i løbet af ugen.

En bivirkning er, man ikke kan pakke tøjet i mere eller mindre fuld figur, som man tillod sig tidligere. Jakkesættet, eller bare en blazer, skal foldes med håndelag og lirkes ind på den sparsomme plads.

Det er der råd for, heldigvis. Jeg fortæller og viser i videoen ovenfor, hvordan du folder en jakke (habitjakke, blazer eller sportsjakke), så du passer bedst muligt på den under transport.

Læs om rens og pleje af jakkesæt her.

Profil
Torsten Grunwald authorimage Torsten Grunwald ved alt om jakkesæt, skjorter, slips og resten af herregarderoben, og på bloggen deler han ud af både aktuelle trends i herremoden og klassiske pejlemærker til det velsiddende jakkesæt og de passende sko til enhver anledning.

Siden 2004 har Torsten Grunwald skrevet om herremode for Børsen. Han driver butikken www.grunwald-true-style.com og udgav i 2014 den anmelderroste bog Den velklædte mand i samarbejde med Peter Lund Madsen. Bogen bærer samme navn som Grunwalds egen blog om god tøjstil, www.denvelklædtemand.dk.

Få Torstens indlæg
som RSS-feed her
 
Tidligere bloggere på borsen.dk