Dette burde ikke skrives

authorimage
BLOGS
Af: Line Rosenvinge
02. nov 2014

Dan Parks produktion og Dan Park som person har på det seneste fået uhyrligt megen omtale i danske medier. Det er uhyrligt, fordi hverken denne produktion eller denne person leverer indhold, som er værd at beskæftige sig med.

Den megen omtale kommer sig af at materialet appellerer til dagbladsjournalister, som ønsker sensation og konflikt. Udfra denne optik, så er der noget at skrive om. Men personer med kunstfagligheden i behold burde som kommentar nøjes med at sige "ingen kommentar". For der er vitterligt intet at tale om.

Dan Park repeterer blot en standard og stereotyp opfattelse af hvad en kunstner er for en størrelse, og hvordan samtidskunsten gerne vil ramle ind i samfundsdebatten. 

Der findes overdådigt mange andre aktuelle kunstnere og kunstværker, som det er værd at tale om og forholde sig til.

Derfor stopper dette indlæg her. 

Profil
Line Rosenvinge authorimage Taler ofte og gerne om kulturens væsentlighed, har høje tanker om kunstens værd og stiller krav til kunstens kunnen. Deler det, som er godt og vurderer også det, som går galt. Her på bloggen får du en fornemmelse for aktuelle hændelser fra kulturens verden med tanke på bredere relevans. Men du får også indblik i afkroge af kunstlivet, som du ellers ikke møder den i dagspressen.

Rosenvinge er siden 2005 selvstændig via Tender Task som kunstkritiker, forretningsudvikler og salonværtinde.

Få Lines indlæg
som RSS-feed her
Tidligere bloggere på borsen.dk