SENESTE NYT KURSER Bliv kunde

Danmarks dårligste topleder

authorimage
BLOGS
Af: Alexandra Krautwald
30. Jan 2014

Pressemøde kl. 12.30…

…15 minutters ledelsesfallit for åben skærm. Danmarks statsminister stilles begavede spørgsmål. Hun er imidlertid fuldstændig kold. Alle spørgsmål besvares ens og lige uforskammet. Strømmen af ord er ligeså veltilrettelagt og konstrueret som ministerens botoxbehandlede ansigt og derfor kun meget let rynkede pande.

Bag det hele må ikke alene fugen - men også bekymringen -  imidlertid være dyb. 

”Det er vores resultater der tæller”, siger hun igen og igen.

For det første vises der ingen eftertrykkelige resultater fra regeringen side. Så det er ikke korrekt.

For det andet bliver ingen udtalelse sandhed af at blive gentaget 12 gange.

Statsministeren er verdensmester i floskler, men hun er en inkompetent leder.

På dagens pressekonference blev der stillet spørgsmålstegn ved hendes lederskab. Også i denne forbindelse knejsede hun med nakken, svarede udenom og cuttede af.

I hvilken privat virksomhed ville bestyrelsen acceptere, at den administrerende direktør med jævne mellemrum skifter sin ledergruppe ?

Vælgerne er fr. Thornings bestyrelse. Forhåbentlig kvitterer vi for kvaliteten af hendes indsats (læs: mangel på samme) næste gang, krydset skal sættes.

Jeg har altså svært ved at være i min egen krop af bare ærgrelse på kommunikations- og ledelsesbegrebets vegne.

Profil
Alexandra Krautwald authorimage Alexandra Krautwald blogger om de konsekvenser, erhvervslivets udvikling har for ledere. Hvis du sidder i chefstolen, er det her, du skal følge med for at holde fingeren på pulsen.

Som rådgiver for top- og mellemledere og forfatter af tre bøger om ledelse har Alexandra Krautwald de bedste forudsætninger for at give brugbare indspark til debatten om, hvad der skal til for at lede med succes.

Få Alexandras indlæg
som RSS-feed her
 
Tidligere bloggere på borsen.dk