3 trins metode til rigdom!

authorimage
BLOGS
Af: Katerina Pitzner
07. jan 2014

Normalt vil jeg helst fortælle om diamantinvesteringens fortrinligheder.

Det er ikke bare fordi, jeg selv handler med disse sten, men fordi jeg faktisk mener, at det kan vise sig at blive en ret god investering. Fordelene er åbenlyse:

• Diamanter har samme værdi i hele verden

• De kan repræsentere mange millioner kr. og ligge i en lille lukket næve

• De kan nemt transporteres

• Der er stigende ubalance mellem udbud/efterspørgsel (der kommer færre og færre ud af minerne i tilstrækkelig god kvalitet)

• Gevinsten er skattefri!

 What’s not to love?!

Men jeg skal også være ærlig og erkende, at der findes andre, ganske alternative OG ligeså lovlige måder at komme til penge på.

Ved blot at følge nedenstående 3 trin, kan det opnås på ganske kort tid.

1)   Find en dement, morfinpåvirket eller på anden vis mentalt uklar person, der er velhavende og terminal

2)   Hent en præst

3)   Trop op ved den syges seng, bliv viet og tag herefter hjem og afvent vedkommendes død.

Sørg for at der ikke er pårørende eller andre relevante personer tilstede, så som familie eller nære venner til din tilkomne. Vær ikke urolig for om præsten stiller kritiske spørgsmål – det sker ikke.

Det er hurtigt - Det er nemt – Det er lovligt!

Og jeg er er naturligvis ironisk, når jeg anbefaler det.

Med DR1’s nye anmelderroste serie, ”Arvingerne”, kastes der igen lys over emnet. Selvom jeg ikke selv har set den, kan jeg forestille mig, at virkeligheden muligvis overgår fiktionen.

Min far var i 2005 offer for ”3 trins metoden”, og måske er der nogle, der kan huske, at jeg medvirkede i dokumentaren ” Arvefjender” på DR1, der handlede om netop denne historie. Nu er det sket igen for en anden familie. På trods af relativ megen fokus på dette, er det stadig lovligt at blive viet til en mentalt uklar terminal person, så længe præsten er med. DR1 har lavet en ny dokumentar om dette emne med en ny historie, der minder meget om den, der foregik i vores familie. Den hedder ”Til arven os skiller” og første afsnit sendes i morgen (8.Januar 2014) på DR1. Se evt. med i aften (7. Januar 2014) på Aftenshowet, hvor datteren til den demente, nu afdøde, far fortæller om den skjulte vielse, der fandt sted bag en lukket dør på plejehjemmet, ligesom jeg selv deltager og endnu engang deler mine forslag til lovændringer på området.

Profil
Katerina Pitzner authorimage Katerina Pitzner blogger om det, der er værd at vide inden for diamantbranchen. Uanset om du overvejer at investere i egne ædelstene eller bare deler interessen for den eksklusive handelsvare, er Katerinas blog det rette sted at følge med.

På vegne af private forbrugere og investorer handler Katerina Pitzner direkte på verdensmarkedets diamantbørser og sidder selv som direktør for Copenhagen Diamond Exchange. Hun er desuden forfatter til bogen ”Diamantjægeren – en rå verden i glimt”.

Få Katerinas indlæg
som RSS-feed her
 
Tidligere bloggere på borsen.dk