Karmapolitiet kommer altid!

authorimage
BLOGS
Af: Katerina Pitzner
16. dec 2013

En højst uventet skæbne fulgte en knap så listig tyv på en ædelstensmesse på Sri Lanka i sidste uge.

Surt at skulle bunde 1,5 liter afføringsmiddel for senere at opdage, at diamanten, han slugte, var uægte. Tilsyneladende var han blevet så betaget af stenen, at han hurtigt greb den, slugte den og forsøgte at undslippe.

Desværre for ham blev han fanget og kørt på hospitalet, hvor de tog et røntgenbillede og opdagede ”diamanten” i hans mave. Herefter hældte de 1.5 liter afføringsmiddel i ham. Men ak! Til alles store overraskelse var stenen uægte, og han skulle stadig følge med politiet.

Historien minder lidt om den jeg, skrev her på bloggen sidste år, hvor de opdagde, at diamanter ikke kan opfanges af røntgenstråler: 

http://borsen.dk/opinion/blogs/7416615/katerina-pitzner.html?page=10#note-1683

Tak fordi du læste med! Vil du følge lidt mere med i, hvad der foregår på den internationale diamantscene, kan du følge med her: 

https://www.facebook.com/katerinapitznerdiamonds

Profil
Katerina Pitzner authorimage Katerina Pitzner blogger om det, der er værd at vide inden for diamantbranchen. Uanset om du overvejer at investere i egne ædelstene eller bare deler interessen for den eksklusive handelsvare, er Katerinas blog det rette sted at følge med.

På vegne af private forbrugere og investorer handler Katerina Pitzner direkte på verdensmarkedets diamantbørser og sidder selv som direktør for Copenhagen Diamond Exchange. Hun er desuden forfatter til bogen ”Diamantjægeren – en rå verden i glimt”.

Få Katerinas indlæg
som RSS-feed her
 
Tidligere bloggere på borsen.dk