SENESTE NYT KURSER Bliv kunde

Socialistisk Fjolseparti

authorimage
BLOGS
Af: Alexandra Krautwald
11. Oct 2012

Annette Vilhelmsen meldte fra. Astrid Krag havde i tirsdags kl. 22.00 hele scenen for sig selv på DR 1 -  sammen med Clement.  En kæmpe og unik mulighed for at profilere sine synspunkter og sig selv som leder, samt få vendt den stadigt vigende opbakning i SF - baglandet.

Men uha da for en striptease.

Vi blev vidner til en manifestering af, at der kræves meget mere end en baggrund som elevrådsformand og et forlist studie til at være en kompetent leder. Specielt når dåbsattesten er fra 1982, og livserfaring så naturligt heller ikke er en indre ressource, der kan trækkes på.

SF-vælgerne er forståeligt og berettiget fortørnede over, at partiet i hovedløst regerings - og ministermagtbegær har valgt at sælge ud af arvesølvet. Ingen af mærkesagerne har man formået at holde fast i. I flere tilfælde endog lagt stemmer til løsninger, der går direkte imod. Løfterne fra før valget er blevet til varm luft.

Naturligvis skaber det vrede og frustration ved køkkenbordet.

Foreholdt disse kendsgerninger, undveg og sidesteppede Astrid Krag rød i kammen som en groggy bokser, hvilket hun utvivlsomt også har følt sig som. Demonstrerede med ubarmhjertig tydelighed, at hun hverken er udfordringen voksen eller evner den opgave, hun åbenbart ønsker sig så inderligt.

De mennesker der skal ledes, har krav på præcise svar om mål og midler. Krav til, at deres leder skal have ryggrad og svinger fanen i henhold til den vedtagne strategi. Kunne eksekvere. Vise vejen.

Det magter Astrid Krag på ingen måde, fik vi alle demonstreret med ubarmhjertig tydelighed i går.

Og så må vi i denne sammenhæng desværre p.t. leve med (endnu) en ministertaburet, der ikke tynges af kompetence. Forhåbentlig har Sundhedsministeriet et dygtigt og magtfuldt embedsværk.

-    Anette Vilhelmsen kunne hjemme lægge benene op og glæde sig over en stor sejr, uden at have været på banen.

     Det er godt for hendes kandidatur, men skidt lederskab ikke at stille op…..

Profil
Alexandra Krautwald authorimage Alexandra Krautwald blogger om de konsekvenser, erhvervslivets udvikling har for ledere. Hvis du sidder i chefstolen, er det her, du skal følge med for at holde fingeren på pulsen.

Som rådgiver for top- og mellemledere og forfatter af tre bøger om ledelse har Alexandra Krautwald de bedste forudsætninger for at give brugbare indspark til debatten om, hvad der skal til for at lede med succes.

Få Alexandras indlæg
som RSS-feed her
 
Tidligere bloggere på borsen.dk