SENESTE NYT KURSER Bliv kunde

Özlem Undskyld

authorimage
BLOGS
Af: Alexandra Krautwald
05. Dec 2011
Formand for Folketingets Socialudvalg. Hurra for et lederskab Fr. Cekic udøver.

I sin ihærdige jagt på at underbygge egne uholdbare teorier - empirisk grundigt opbygget via sin karriere som sygeplejerske - bliver vi præsenteret for en påstået nødlidende medborger med hænderne alt for dybt i vores allesammens lommer.

Da et undrende Danmark, repræsenteret ved Kuglestøder Olsen, har vanskeligt ved at få øje på, hvori det nødlidende består (det skulle da lige være det astma-lidende barn, der må hoste sig igennem morens samfundsbetalte røgforbrug på mindst kr. 500 pr. måned) skifter Socialudvalgsformanden hurtigt hest og bane.

Ny strategi.

’Undskyld’ lyder det så.

Så glider det vel ned.

Men undskyld for hvad?

- At Özlem Cekic ikke kan finde en fattig dansker?

- At hun har så lidt styr på virkeligheden, at hun opfatter månedlige 15.500 samfundsbetalte kroner efter skat som en ringe understøttelse?

- At hun udstiller sin egen inkompetence og mangel på dømmekraft?

Det sidste er ganske åbenbart. Det kræver ingen undskyldning.

Vi kan ikke få svar på, hvad en ’fattig’ er, men får dog at vide, at Özlem mener, der er omkring 60.000 mennesker i kongeriget matchende det prædikat. Tankevækkende at hun så ikke kan hitte en eneste efter mange ugers søgning. Næh, undskyldningen bør rettes til alle de arbejdende og skatteydende danskere, der skal lægge skuldre til Öslem Cekics forvaltning af leder- og formandskabet for det udvalg, der tager sig af kontante sociale ydelser og social service i Danmark.

Selvfølgelig står hun til at ryge ud af Folketinget. Det manglede bare.

Hendes formåen og kvaliteter står bøjet i ‘undskyld’…

Profil
Alexandra Krautwald authorimage Alexandra Krautwald blogger om de konsekvenser, erhvervslivets udvikling har for ledere. Hvis du sidder i chefstolen, er det her, du skal følge med for at holde fingeren på pulsen.

Som rådgiver for top- og mellemledere og forfatter af tre bøger om ledelse har Alexandra Krautwald de bedste forudsætninger for at give brugbare indspark til debatten om, hvad der skal til for at lede med succes.

Få Alexandras indlæg
som RSS-feed her
 
Tidligere bloggere på borsen.dk