Vi styrker stærke budskaber

Børsen Brands giver jer unik adgang til data, strategi, medierådgivning, kreativ storytelling og ikke mindst Danmarks mest efterspurgte målgruppe.

Vi hjælper dig hele vejen

Indsigt & Strategi

På baggrund af vores unikke førstehåndsdata og indsigter i en af Danmarks mest attraktive målgrupper sammensætter vi i fællesskab den rette kampagnestrategi på tværs af formater og platforme, der målretter jeres kommunikation effektivt og sikrer maksimal effekt ud fra jeres KPI’er og behov.

 MÅLGRUPPEINDSIGT  RESEARCH & DATA  KONCEPTUDVIKLING  KAMPAGNEPLANLÆGNING

Indhold & Produktion

Vores team af journalister og konceptudviklere skaber engagerende og skræddersyet indhold i formater der fastholder, og interesserer netop vores målgruppe og hjælper jer med at indtage en unik position i den optimale kontekst. Vi er eksperter i at udvikle kreative koncepter med udgangspunkt i jeres forretningsmål.

 ANNONCØRBETALT INDHOLD  ADVERTORIALS  LYD OG PODCAST  VIDEO OG EVENTS

Distribution & Aktivering

Vores diverse og alsidige medieunivers på tværs af print og digitale kanaler sikrer du altid kan levere dit brandbudskab netop der, hvor det resonerer bedst med vores værdifulde målgruppe. Gennem vores direkte adgang til målgruppens data optimeres kampagnen løbende og sikrer optimal effekt.

 ANNONCEFORMATER PÅ PRINT & DIGITALT  INDHOLDSUNIVERSER  KAMPAGNEHÅNDTERING

Løsninger

 

Ved at gøre brug af synergien mellem Børsens platforme får du mere effekt og mulighed for at nå endnu bredere ud hos Børsens brugere. Når du samarbejder med Børsen, starter vi en dialog ud fra dine målsætninger. På den måde kan vi sammensætte den kampagne og eksponering, der giver dig mest værdi og effekt. Vil du nå livsnyderne, der går op i kvalitet og luksus, kan annoncering i Børsen Weekend, Pleasure og på borsen.dk være den helt rigtige løsning for dig. Hvis du derimod går efter de investeringslystne brugere, der går op i at styrke deres privatøkonomi, er Børsens 1. sektion og Børsens Investor-univers på borsen.dk oplagte valg. Uanset dit behov er der ingen tvivl om, at der ligger stor værdi i at være der, hvor din målgruppe er – og det er ofte på flere forskellige platforme.

Print

Bliv eksponeret blandt journalistisk indhold, der komplementerer dit brand.

Online

Børsens brugere holder sig altid opdateret, uanset hvor de er. Nå dem på Børsens platforme.

Native advertising

Vi styrker dit brand og dine budskaber med engagerende og fængslende native advertising.

Bæredygtige Partnerskaber

Vær med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen med Børsen Bæredygtig-partnerskaber.

Nyheder

Med krig i Ukraine, stigende renter, inflation og høje energipriser er det ikke svært at forudse, at vi kigger ind i et udfordrende 2023. Så hvordan markedsfører man sig meningsfuldt i en krisetid? Her kan vi trække på mange relevante learnings fra den seneste globale...

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Målsætning Fremtidens mobilitet er elektrisk – men der skal ske en omstilling. Med kampagnen ønskede Mercedes-Benz at brande sig i relation til omstillingsparathed og inspirere Børsens købestærke målgruppe til at tage et aktivt valg omkring el- og hybridbiler. I...