Native advertising

Vi styrker dit brand og dine budskaber med engagerende og fængslende native advertising.

Hvad er native advertising?

Native advertising eller annoncørbetalt indhold, som det også kaldes, er artikler, video eller grafik specielt produceret til dig som annoncør og optimeret til at performe hos netop Børsens læsere. Det giver et optimalt annonceprodukt, hvor storytelling skaber autenticitet og samtidig driver engagement hos det helt rigtige publikum. Med annoncørbetalt indhold er det den gode fortælling bag produktet eller virksomheden, der er i centrum – snarere end selve produktet eller virksomheden. For vi ved, at gode fortællinger fanger læsernes opmærksomhed.

 

Hvorfor vælge native advertising?

Tilpasset målgruppen

Børsens kommercielle redaktionelle team sikrer, at indholdet appellerer til Børsens brugere og samtidig passer til Børsens måde at kommunikere på.

Positionér dit brand

Gennem storytelling kan du kommunikere jeres værdier eller positionere din virksomhed som ekspert eller thought leader og dermed skabe brandloyalitet og engagement i målgruppen.

Engagér målgruppen

De erhvervsaktive mener, at native advertising giver dem mere målrettede og relevante annoncer, som giver dem konkret viden om et givent område. Du kan læse mere om erhvervsaktives holdning i vores årlige native advertising-undersøgelse, som du finder her

Børsen ramte hjertet af den gode og relevante fortælling. I stedet for at snakke miljømæssige fordele, som de fleste bilproducenter forsøger at slå sig på lige nu, blev fokus en relevant og aktuel snak om balancen mellem arbejde og fritid – hybriden mellem arbejde og fritid. På den måde fik vi skabt en værdifuld synergi mellem ønsket om et mere meningsfuldt liv og den bil, Honda gerne vil sælge. Dette blev gjort ved at give inspiration og uden at virke anmassende. Det er essensen af det, vi stræber efter, når vi anbefaler native advertising til vores kunder.

– Sanne Bjørn, content strategist, Vizeum Danmark

Vi hjælper dig hele vejen

En kampagne med annoncørbetalt indhold udvikles i samarbejde med Børsen Creative: et team af erfarne, kreative formidlere med dyb indsigt i Børsens læseres præferencer. Børsen Creative finder i samarbejde med annoncøren de kreative vinkler og producerer indholdet ved at benytte de journalistiske fortællegreb, så indholdet får høj relevans for både annoncør og læser. Det sikrer dig kvalitetsindhold, troværdighed og høj faglighed samt en læsetid for annoncørbetalt indhold, der er fuldt på højde med de redaktionelle artikler.

Native advertising-podcast

”Native advertising” er en podcastserie, hvor du kan blive klogere på, hvad native advertising er, og hvordan det virker. Børsens business director, Stine Bjerre Herdel, og kreativ chef for Creative, Maria Rossen, inviterer en række af Danmarks mest erfarne content-folk i studiet til en snak om native advertising.

  

Vil du vide mere?

At arbejde med native advertising hos Børsen er et samarbejde mellem dit brand og Børsen Creative. Vi tager dig sikkert igennem processen og hjælper med at finde de mest interessante historier og formidle dem i en tone, der passer til Børsens brugere. Har du aldrig arbejdet med native advertising før, eller har du brug for mere inspiration til dit videre arbejde, har vi samlet en række e-bøger og rapporter, der kan gøre dig klogere på området.

Cases

Med krig i Ukraine, stigende renter, inflation og høje energipriser er det ikke svært at forudse, at vi kigger ind i et udfordrende 2023. Så hvordan markedsfører man sig meningsfuldt i en krisetid? Her kan vi trække på mange relevante learnings fra den seneste globale...

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Målsætning Fremtidens mobilitet er elektrisk – men der skal ske en omstilling. Med kampagnen ønskede Mercedes-Benz at brande sig i relation til omstillingsparathed og inspirere Børsens købestærke målgruppe til at tage et aktivt valg omkring el- og hybridbiler. I...