Gazellerne viser vejen for dansk erhvervsliv

Et stærkt erhvervsliv er afgørende for fremtiden

Hos Børsen tror vi på, at et stærkt erhvervsliv er afgørende for fremtiden. I mere end 27 år har vi kortlagt landets hurtigst voksende virksomheder, Børsen Gazeller. Det har vi, fordi vi mener, at gazellerne er en motor i samfundet – de er rollemodeller for jobskabelse, optimisme og kreativitet i Danmark. Gazellerne viser vejen til vækst!

Gazellewebshop

Det er en stor præstation at blive Børsen Gazelle. I vores webshop finder du pakker og produkter, som du kan bruge til at fejre og synliggøre din virksomheds succes, internt som eksternt.

Annonce

“Hvis vi er en succes, så er vi også lykkedes, og hvis vi er lykkedes, så er vi færdige. Jeg er ikke interesseret i at være færdig. Jeg er interesseret i hele tiden at vækste og lave det vildere og større.”

Frederikke Antonie Schmidt, direktør og stifter af Roccamore, Børsen Gazelle 2021

Mød vores partnere

Børsen Gazelle præsenteres hvert år i samarbejde med
en række stærke partnere i dansk erhvervsliv.

Gazellevindere 2021

Hvert år kårer vi de gazeller, der har formået at skabe størst vækst af alle årets gazeller – både årets gazelle og årets fremstillingsgazelle. Det er et krav for at vinde i en region, at man som minimum er 10 ansatte i seneste regnskabsår.

Du kan her løbende holde dig opdateret på, hvem der har vundet i de forskellige regioner, efterhånden som vi afholder kåringer rundt om i landet. 9. december efter landskåringen kan du se, hvem der er blevet landsvinder i begge kategorier.

LANDSVINDER AF BØRSEN GAZELLE 2021

Shaping New Tomorrow ApS

LANDSVINDER AF BØRSEN FREMSTILLINGSGAZELLE 2021

Desmi Ocean Guard A/S

GAZELLEVINDER – REGION HOVEDSTADEN

Roccamore ApS

FREMSTILLINGSGAZELLEVINDER – REGION HOVEDSTADEN

Handcrafted Interior ApS

Fortæl om din gazellerejse, og del dine erfaringer med andre

Når du tænker tilbage på din virksomheds gazellerejse, hvad har så været den afgørende årsag til, at I har formået at vokse så meget? (Og hvad er dit bedste råd til dem, som står og overvejer at kaste sig ud som selvstændig?) Del dine refleksioner på Linkedin, Facebook eller Instagram, og brug hashtag #BørsenGazelle2022