Børsen Gazelle 2020

Stort tillykke til alle årets gazeller.

Vær med til at dele de gode historier om Danmarks vækstelite sammen med os.

Gazelleshowet er aflyst – og så alligevel ikke helt!  

Børsen ønsker stort tillykke til årets 1885 gazeller 

Året 2020 har budt på mange ekstraordinære udfordringer. Torsdag 10. december 2020 skulle vi for 26. gang have fejret årets danske gazellevirksomheder – i en konfettiregn af guld og med et brag af et gazelleshow sendt live fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Men det arrangement spænder den stigende coronasmitte i store dele af landet nu ben for. Det er vi kede af, for vi havde glædet os til at fejre gazellerne sammen med jer.

Men selvom showet er aflyst, skal gazellerne stadig hyldes. For det er vigtigere end nogensinde at fokusere på de positive historier. Som eksempelvis, at hele 1885 danske virksomheder er kåret som Børsen Gazeller i år.

Gazeller er rollemodeller for jobskabelse, optimisme og kreativitet i Danmark. Gazellerne viser vejen til vækst – derfor vil vi gerne fortælle deres historier. Det håber vi også, at du vil være med til. Følg med i Børsen, på borsen.dk, Linkedin og Facebook, smid en virtuel high-five, og vær med til at dele og like gazellernes gode historier med resten af Danmark. De fortjener det!

Beierholm logo
Nykredit logo
Industriens fond logo
Experian logo
Dansk erhverv logo
EKF logo

GAZELLEVINDERE 2020

Statuette

Landsvinder af

Børsen Gazelle 2020

Stort tillykke til Hobbii

Garnvirksomheden Hobbii A/S, der sælger garn på internettet, er vokset 3167 pct. på fire år og tager titlen som Danmarks hurtigst voksende virksomhed. Læs mere om landsvinderen af Børsen Gazelle 2020 nedenfor.

Landsvinder af Børsen

Fremstillingsgazelle 2020

Stort tillykke til Mobile Industrial Robots

Virksomheden, som producerer autonome mobile robotter (robotter, der bl.a. bruger kunstig intelligens), kan bryste sig af en vækst på 1246 pct. Men det er ikke udelukkende derfor, at årets jury har kåret MiR som vinder. Læs mere om nedenfor.

Børsen Gazelle Accelerator 2021

Vil du have mere inspiration til vækst? I foråret fyrer vi igen op under kedlerne med Børsen Accelerator.

Her deler vi ekspertviden og cases med alle, som har vækstambitioner. Er du interesseret

Så skriv dig op og høre mere.

 

 

LYT TIL BØRSEN GAZELLE PODCAST

Børsen Gazelle Podcast samler de bedste erfaringer fra coronakrisen og giver generelle input til håndtering af vækst, krise, eksport m.m. Netop i foråret 2020 har de danske virksomheder skullet tænke kreativt for at få sorte tal på bundlinjen. Børsen Gazelle Podcast viser, hvor virksomhederne bør lægge energien for at øge muligheden for vækst. Vi har samlet nogle af landets mest erfarne eksperter samt de dygtigste ledere fra store og små virksomheder. De kommer med de bedste erfaringer fra coronakrisen og fra deres forskellige virksomhedseventyr og deler ud af deres guldkorn, som du kan bruge direkte i din hverdag!

GAZELLEWEBSHOP

Det er en stor præstation at blive Børsen Gazelle. I vores webshop finder du pakker og produkter, som du kan bruge til at fejre og synliggøre din virksomheds succes, internt som eksternt.

GAZELLEHISTORIER

Gazellerne findes i hele landet, i alle brancher og i alle størrelser. Her kan du møde nogle af de forskellige virksomheder, som har været gazeller gennem tiden.

Kösem, Børsen Gazelle 2019

Special Minds, Børsen Gazelle 2018

Beslagsmed Casper Jensen, Børsen Gazelle 2019

Westwind Klitmøller, Børsen Gazelle 2017

Kran-kompagniet, Børsen Gazelle 2019

Mikkeller, Børsen Gazelle 2017

FÅ MEST UD AF DIN GAZELLESTATUS

1. Brug ”Tillykkebrevet”
Hvis I ikke allerede har gjort det, så tag et billede af ”Tillykkebrevet”, og del det på virksomhedens sociale medier – brug gerne hashtagget #BørsenGazelle2020. Fortæl, hvad det betyder for jer at blive Børsen Gazelle, og hvordan I har opnået jeres nye status. Husk at få kollegerne til at dele og like jeres opslag, så det kommer ud til flest muligt, herunder også jeres kunder og samarbejdspartnere.

 

2. Udnyt autosignaturen
Jeres kolleger og medarbejdere sender dagligt masser af e-mails til kunder og samarbejdspartnere. En kort sætning i autosignaturen, der fortæller, at I er Børsen Gazelle 2020, sikrer jer synlighed og gør opmærksom på jeres præstation.

 

”Det har været eget arbejde at nå hertil”

– Gun-Britt Zeller

Vil du vide mere om, hvad der rører sig hos gazellerne?

Så hent Børsen Gazelle-magasin, og:

  • Læs portrættet om iværksætter Gun-Britt Zeller
  • Få guiden til, hvordan du bedst kommer ud af coronakrisen
  • Få overflyvningen af gennemsnitsgazellen
  • Læs artiklen om kapitalfondenes opkøb af gazellevirksomheder