Gazellerne
viser vejen

 

– også i krisetider

Velkommen til Børsen Gazelle 2022

Selvom de seneste år har været præget af kriser, har gazellerne formået at tænke innovativt, omstille sig, skabe vækst og opnå titlen Børsen Gazelle 2022. Gazellerne er langt fra ens, og der findes ikke én formel på vækst. Deres evne til hurtigt at tilpasse sig ændrede vilkår og deres vidt forskellige måder at gøre det på mener vi fortjener fokus. Derfor fejrer og hylder vi gazellerne ved fire regionale kåringer til inspiration for resten af Danmark. For der er meget, vi kan lære af gazellerne, der selv i kriser løber forrest og finder nye veje til vækst.

Gazellewebshop

Det er en stor præstation at blive Børsen Gazelle. I vores webshop finder du pakker og produkter, som du kan bruge til at fejre og synliggøre din virksomheds succes, internt som eksternt.

Annonce

“Hvis vi er en succes, så er vi også lykkedes, og hvis vi er lykkedes, så er vi færdige. Jeg er ikke interesseret i at være færdig. Jeg er interesseret i hele tiden at vækste og lave det vildere og større.”

Frederikke Antonie Schmidt, direktør og stifter af Roccamore, Børsen Gazelle 2021

Mød vores partnere

Børsen Gazelle præsenteres hvert år i samarbejde med
en række stærke partnere i dansk erhvervsliv.

Gazellevindere 2021

Hvert år kårer vi de gazeller, der har formået at skabe størst vækst af alle årets gazeller – både årets gazelle og årets fremstillingsgazelle. Det er et krav for at vinde i en region, at man som minimum er 10 ansatte i seneste regnskabsår.

Du kan her løbende holde dig opdateret på, hvem der har vundet i de forskellige regioner, efterhånden som vi afholder kåringer rundt om i landet. 9. december efter landskåringen kan du se, hvem der er blevet landsvinder i begge kategorier.

LANDSVINDER AF BØRSEN GAZELLE 2021

Shaping New Tomorrow ApS

LANDSVINDER AF BØRSEN FREMSTILLINGSGAZELLE 2021

Desmi Ocean Guard A/S

GAZELLEVINDER – REGION HOVEDSTADEN

Roccamore ApS

FREMSTILLINGSGAZELLEVINDER – REGION HOVEDSTADEN

Handcrafted Interior ApS

Fortæl om din gazellerejse, og del dine erfaringer med andre

Når du tænker tilbage på din virksomheds gazellerejse, hvad har så været den afgørende årsag til, at I har formået at vokse så meget? (Og hvad er dit bedste råd til dem, som står og overvejer at kaste sig ud som selvstændig?) Del dine refleksioner på Linkedin, Facebook eller Instagram, og brug hashtag #BørsenGazelle2022