Børsen Gazelle 2020

Deltag i årets store gazelleshow på borsen.dk,

hvor vi hylder Danmarks stærkeste vækstvirksomheder

TILMELD DIG

BØRSEN GAZELLE 2020 – VIDEN TIL VÆKST

Hos Børsen tror vi på, at et stærkt erhvervsliv er afgørende for fremtiden. I mere end 25 år har vi kortlagt landets hurtigst voksende virksomheder, Børsen Gazeller. Det har vi, fordi vi mener, at gazellerne er en motor i samfundet – de er rollemodeller for jobskabelse, optimisme og kreativitet i Danmark. Gazellerne viser vejen til vækst!

Intet er, som det plejer, i et år, hvor vi fortsat skal hylde de danske gazellevirksomheder på Børsen. Vi vil derfor gøre os endnu mere umage for at fejre dem, der skaber vækst og trodser modgang. For aldrig har det været vigtigere, at vi står sammen og bakker op om vækstmotoren i dansk erhvervsliv.

Men hvordan skaber man vækst, når det er svært at forudsige, hvad der sker i morgen? Og hvad er formlen på at få væksten til at fortsætte, når krisen kommer ud af det blå? Når vi pludselig rammes af en covid-19-krise, så skal vi finde nye svar på netop de spørgsmål. Og for de danske vækstvirksomheder med gazellerne i front har spørgsmålene aldrig været mere presserende.

Børsen indbyder derfor hele dansk erhvervsliv til årets Gazelle. Sammen skal vi hylde gazellerne. Gennem artikler, video, podcast og et stort gazelleshow på forsiden af borsen.dk hylder vi højdespringerne i dansk erhvervsliv og sætter fokus på den viden, der skal til for at skabe vækst på trods af en covid-19-krise.

Er I kåret som Børsen Gazelle 2020? Så må I gerne skilte med jeres nye status – brug #BørsenGazelle2020

Beierholm logo
Nykredit logo
Industriens fond logo
Experian logo
Dansk erhverv logo
EKF logo

GAZELLEWEBSHOP

Det er en stor præstation at blive Børsen Gazelle. I vores webshop finder du pakker og produkter, som du kan bruge til at fejre og synliggøre din virksomheds succes, internt som eksternt.

Vil du inspireres og fejre årets gazeller?

Se det store gazelleshow på borsen.dk

GAZELLEHISTORIER

Gazellerne findes i hele landet, i alle brancher og i alle størrelser. Her kan du møde nogle af de forskellige virksomheder, som har været gazeller gennem tiden.

Kösem, Børsen Gazelle 2019

Special Minds, Børsen Gazelle 2018

Beslagsmed Casper Jensen, Børsen Gazelle 2019

Westwind Klitmøller, Børsen Gazelle 2017

Kran-kompagniet, Børsen Gazelle 2019

Mikkeller, Børsen Gazelle 2017

FÅ MEST UD AF DIN GAZELLESTATUS

1. Brug ”Tillykkebrevet”
Hvis I ikke allerede har gjort det, så tag et billede af ”Tillykkebrevet”, og del det på virksomhedens sociale medier – brug gerne hashtagget #BørsenGazelle2020. Fortæl, hvad det betyder for jer at blive Børsen Gazelle, og hvordan I har opnået jeres nye status. Husk at få kollegerne til at dele og like jeres opslag, så det kommer ud til flest muligt, herunder også jeres kunder og samarbejdspartnere.

 

2. Udnyt autosignaturen
Jeres kolleger og medarbejdere sender dagligt masser af e-mails til kunder og samarbejdspartnere. En kort sætning i autosignaturen, der fortæller, at I er Børsen Gazelle 2020, sikrer jer synlighed og gør opmærksom på jeres præstation.

 

HVORDAN PÅVIRKER COVID-19 BØRSEN GAZELLE 2020?

Børsens gazellekåringer er naturligvis, som alle andre begivenheder i 2020, påvirket af covid-19. Men vores hyldest af gazellerne er ikke aflyst. Vores regionale kåringer ville normalt tage os rundt i hele landet til de store gazelleshows, nu kommer vi ud til hele Danmarks erhvervsliv med et storslået show på forsiden af borsen.dk 10. december 2020.

”Det har været eget arbejde at nå hertil”

– Gun-Britt Zeller

Vil du vide mere om, hvad der rører sig hos gazellerne?

Så hent Børsen Gazelle-magasin, og:

  • Læs portrættet om iværksætter Gun-Britt Zeller
  • Få guiden til, hvordan du bedst kommer ud af coronakrisen
  • Få overflyvningen af gennemsnitsgazellen
  • Læs artiklen om kapitalfondenes opkøb af gazellevirksomheder