Tillykke til årets gazeller!

Tillykke!

8. december 2022 kårede og hyldede vi landets hurtigst voksende virksomheder ved det sidste af i alt fire regionale kåringer. Hos Børsen ser vi altid frem til at fejre gazellerne, for de skaber job, vækst og optimisme, og de er med til at sikre fremtiden for dansk erhvervsliv. Derfor er det vigtigt at sætte fokus på gazellerne og deres succes.

Børsen ønsker stort tillykke til alle årets 2651 gazeller.

Børsen Gazellevindere 2022

Hvert år kårer vi de gazeller, der har formået at skabe størst vækst af alle årets gazeller – både årets gazelle og årets fremstillingsgazelle. Det er et krav for at vinde i en region, at man som minimum er 10 ansatte i seneste regnskabsår.

Du kan her løbende holde dig opdateret på, hvem der har vundet i de forskellige regioner, efterhånden som vi afholder kåringer rundt om i landet. Efter landskåringen kan du se, hvem der er blevet landsvinder i begge kategorier.

LANDSVINDER AF BØRSEN GAZELLE 2022

In Commodities A/S

LANDSVINDER AF BØRSEN FREMSTILLINGSGAZELLE 2022

Bibs Production ApS

Gazellewebshop

Det er en stor præstation at blive Børsen Gazelle. I vores webshop finder du pakker og produkter, som du kan bruge til at fejre og synliggøre din virksomheds succes, internt som eksternt.

Annonce

“Hvis vi er en succes, så er vi også lykkedes, og hvis vi er lykkedes, så er vi færdige. Jeg er ikke interesseret i at være færdig. Jeg er interesseret i hele tiden at vækste og lave det vildere og større.”

Frederikke Antonie Schmidt, direktør og stifter af Roccamore, Børsen Gazelle 2021 og 2022

Mød vores partnere

Børsen Gazelle præsenteres hvert år i samarbejde med
en række stærke partnere i dansk erhvervsliv.

Fortæl om din gazellerejse, og del dine erfaringer med andre

Når du tænker tilbage på din virksomheds gazellerejse, hvad har så været den afgørende årsag til, at I har formået at vokse så meget? (Og hvad er dit bedste råd til dem, som står og overvejer at kaste sig ud som selvstændig?) Del dine refleksioner på Linkedin, Facebook eller Instagram, og brug hashtag #BørsenGazelle2022