Børsen Gazelle præsenteres i samarbejde med en række stærke spillere i dansk erhvervsliv

Beierholm

Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Hos Beierholm hjælper vi mindre og mellemstore virksomheder sikkert igennem opstart, udvikling og vækst og rådgiver desuden om digital omstilling som en afgørende vækstfaktor. Derfor er det naturligt for os at støtte Børsen Gazelle. Som Børsen Gazelle-partner får vi unik indsigt i vækstvirksomhedernes aktuelle udfordringer – en indsigt, der giver os viden og inspiration, som vi bruger i vores rolle som sparringspartner for ejerlederne i Danmarks mindre og mellemstore virksomheder.

Dansk Erhverv

Danmark er en virksomhed. Dansk Erhverv handler hver dag på vegne af flere end 18.000 medlemsvirksomheder og 100 brancheforeninger. Vi er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for virksomheder inden for bl.a. handel, transport, rådgivning, oplevelse, videnservice, it og tele, life science, turisme, kultur, sundhed, velfærd og kreative erhverv. Vi tilbyder rådgivning inden for personale- og virksomhedsforhold og politisk gennemslagskraft baseret på alliancer, medlemsinddragelse og aktiv deltagelse i vores netværk og udvalg. I Dansk Erhverv arbejder vi hver dag for, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Vi arbejder for et Danmark med sammenhængskraft og handlekraft. Dansk Erhverv er partner på Børsen Gazelle for at bakke op om de virksomheder, der hver eneste dag skaber arbejdspladser, velstand og fremgang.

EKF

Vækst på eksportmarkederne kræver finansiering, og selv de dygtigste og mest fremadstormende virksomheder kan have brug for en ekstra håndsrækning. Den kan EKF Danmarks Eksportkredit give dig. Når du ekspanderer, indtager nye markeder og får flere kunder og større ordrer, kan vi være med til at finansiere din vækst. Vi kan kautionere for kreditforhøjelser i banken, som du kan bruge til både drift og investeringer, og vi kan finansiere dine kunder i udlandet, så de kan købe dine varer. Hvis du har helt styr på din finansiering, kan vi i stedet sikre dine forretninger og give dig en garanti for, at du får dine penge. EKF er gazellepartner for at hjælpe dig og alle de andre gazeller med at tage næste skridt på jeres vej frem i verden.

Experian

Experian – din datapartner til at finde de bedste kunder
Du kender måske Experian som ejer og operatør af RKI-registret, men Experian i Danmark og Norden er meget mere end det. I Experian kombinerer vi vores mange års kreditvurderingserfaring, indsigt i data, teknologi og analytiske kompetencer til at hjælpe vores kunder med at vækste og beskytte sig mod svindel og økonomisk tab.

Vi er særligt udvalgt til at udføre to vigtige roller til Børsen Gazelle. For det første er Experian kernen i at identificere og udvælge årets gazeller, da vi er hovedleverandør af årsregnskaber og validerede data til Børsen. Samtidig er vores fokus at inspirere gazellerne til at benytte markedets bedste kreditvurderingsværktøjer, bekæmpe svindel og skabe datadrevet vækst i både udfordrende og normale tider.

Industriens Fond

Fremstillingsvirksomheder spiller en nøglerolle i dansk erhvervsliv. De står for hovedparten af den danske vareeksport, og de skaber vækst og arbejdspladser i alle dele af Danmark.
Industriens Fond arbejder for, at flere fremstillingsvirksomheder vokser. Gerne i gazellefart. Derfor har fonden igangsat en række projekter, der hjælper danske virksomheder med at forretningsudvikle, udnytte ny teknologi og producere mere bæredygtigt, så virksomhederne kontinuerligt kan styrke konkurrenceevnen.
Når danske virksomheder vokser, fortjener de at blive fejret. Og derudover kan de også tjene som inspiration for hele erhvervslivet. Derfor støtter Industriens Fond fejringen af de danske gazellevirksomheder.

Telenor Erhverv

Tryghed og frihed på vækstrejsen
Vores vigtigste opgave er at forstå, hvordan vi kan hjælpe virksomheder med at indfri drømme og mål. Vi vil gerne være med til at skabe vækst i Danmark med digitale løsninger, der skaber fremdrift og sikkerhed for erhvervsdrivende. Vi gør det enkelt og trygt for virksomheder at agere forandringsvilligt, og vi skaber frirummet til forretningsudvikling.

Vil du vide mere om, hvad det vil sige at være gazellepartner?

Lyt til Børsen Selvstændig

Hvad kræver det at få succes som smv? Børsens podcast ”Selvstændig” gør dig klogere på livet som iværksætter og mange af de udfordringer, som gazellevirksomhederne har stået over for. Hver anden uge får vi besøg af en selvstændig, som deler ud af sine erfaringer og op- og nedture. Lyt med, og få værdifuld viden, som du kan bruge til at styrke din egen forretning.