Børsen Gazelle præsenteres i samarbejde med en række stærke spillere i dansk erhvervsliv

partnere
partnere

Beierholm

Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Vi yder helhedsorienteret 360 graders rådgivning og kommer hele vejen rundt om virksomheden og ejerlederen. Vi tilbyder blandt andet rådgivning inden for digitalisering og outsourcing, iværksætteri og startups, forretningsudvikling og innovation, it-revision og sikkerhed, investering og finansiering samt bæredygtighed og ansvarlighed.

Hos Beierholm hjælper vi mindre og mellemstore virksomheder sikkert igennem opstart, udvikling og vækst. Derfor er det naturligt for os at støtte Børsen Gazelle. Som Børsen Gazelle-partner får vi unik indsigt i vækstvirksomhedernes aktuelle udfordringer – en indsigt, der giver os viden og inspiration, som vi bruger i vores rolle som sparringspartner for ejerlederne i Danmarks mindre og mellemstore virksomheder.

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv handler hver dag på vegne af flere end 18.000 medlemsvirksomheder og 100 brancheforeninger. Vi er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for virksomheder inden for bl.a. handel, transport, rådgivning, oplevelse, videnservice, it og tele, life science, turisme, kultur, sundhed, velfærd og kreative erhverv. Vi tilbyder rådgivning inden for personale- og virksomhedsforhold og politisk gennemslagskraft baseret på alliancer, medlemsinddragelse og aktiv deltagelse i vores netværk og udvalg. I Dansk Erhverv arbejder vi hver dag for, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Vi arbejder for et Danmark med sammenhængskraft og handlekraft. Dansk Erhverv er partner på Børsen Gazelle for at bakke op om de virksomheder, der hver eneste dag skaber arbejdspladser, velstand og fremgang.

EIFO

Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) er danske virksomheders fælles indgang til statslig finansiering. EIFO er med til at udvikle de virksomheder, som Danmark ikke må gå glip af. Og vi er med til at finansiere de eksportordrer, som Danmark ikke kan undvære. Vi får ideer til at gro og virksomheder til at vokse. Gennem risikovillig finansiering og investering samarbejder vi med virksomheder i hele Danmark om vækst og grøn omstilling. Danmarks Eksport- og Investeringsfond er en fusion af de tre tidligere statslige fonde – Vækstfonden, Danmarks Grønne Investeringsfond og EKF Danmarks Eksportkredit. Vi bygger videre på den viden og de kompetencer, som hver af fondene har opbygget gennem en årrække.

Experian

Experian er verdens førende globale data-og informationsservicevirksomhed. Vi hjælper vores kunder med at skabe værdi gennem data, analyser og indsigt. I Experian kombinerer vi vores mange års kreditvurderingserfaring, indsigt i data, teknologi og analytiske kompetencer til at hjælpe vores kunder med at vækste og beskytte sig mod svindel og økonomisk tab.

Vi er særligt udvalgt til at udføre to vigtige opgaver til Børsen Gazelle. For det første er Experian kernen i at identificere og udvælge årets gazeller, da vi er hovedleverandør af årsregnskaber og validerede data til Børsen. Samtidig er vores fokus at inspirere gazellerne til at benytte markedets bedste kreditvurderingsværktøjer, bekæmpe svindel og skabe datadrevet vækst i både udfordrende og normale tider.

Industriens Fond

Industriens Fond fremmer dansk erhvervslivs konkurrenceevne. Det er en vigtig mission. Et stærkt erhvervsliv er nemlig fundamentet for et stærkt samfund.

Fremstillingsvirksomhederne spiller en nøglerolle i Danmark. De står for en stor del af vareeksporten og skaber vækst og arbejdspladser i hele landet.

Men flere danske fremstillingsvirksomheder skal vokse. Gerne i gazellefart. Derfor hjælper vi virksomhederne med omstillingen til bæredygtig produktion, med implementering af ny teknologi, med bedre cybersikkerhed og med at vinde markedsandele internationalt.

Virksomheder i vækst er gode eksempler. Og de fortjener en hyldest. Derfor støtter Industriens Fond fejringen af de danske gazellevirksomheder.

Nordea

Nordea hjælper hver dag en lang række danske virksomheder med at komme fremad. Vi hjælper med at løse de udfordringer og gribe de muligheder, der opstår på vejen. Om det handler om hjælp med at styre mod nye markeder, afdække risici, arbejde med sæsonudsving i betalinger eller håndtere længerevarende ændringer mod grøn omstilling, så er vi her.

Som din finansielle partner står vores eksperter klar til at rådgive dig om vejen til vækst. For når alle forventer, at du har svarene på, hvordan virksomheden skal fremad, så hjælper vi dig med det næste skridt.

Nordea

Telenor Erhverv

Når man er tryg, er det meste nemt.
Vi gør fremtiden relevant og sikker, så gazellerne får et godt afsæt til at opnå fremdrift og vækst. Vores vigtigste opgave er at forstå, hvordan vi kan hjælpe virksomheder med at indfri drømme og mål. Vi gør det enkelt og trygt for virksomheder at agere forandringsvilligt, og vi skaber frirummet til forretningsudvikling.

Vil du vide mere om, hvad det vil sige at være gazellepartner?

Læs med på Børsen Pro Selvstændig

Hvem er mennesket bag virksomheden? Børsen Pro Selvstændig dykker ned i den personlige fortælling om de mennesker, der virkelig har noget på spil. Iværksætterne, de selvstændige, ejerlederne og direktørerne deler ud af erfaringer, refleksioner, læringer og op- og nedture.

Læs med, og bliv inspireret af, hvordan de har håndteret bumpene på vejen.