Honda

Målsætning

Ved lanceringen af den nye Honda CR-V Hybrid ønskede Honda branding af bilen i relation til udendørslivet. Med Honda-kampagnen ville Børsen Creative derfor prikke til læsernes drømme ved at præsentere dem for inspirerende historier om, hvordan et arbejdsliv kan se ud, hvis man inddrager naturen. Kampagnens resultater viser, at historierne i høj grad har appelleret til og engageret målgruppen.

Løsning

Vores analyser viser, at emnet ”work/life-balance” er yderst populært på Børsens sociale kanaler og på borsen.dk. Børsen Creative valgte derfor at dreje kernefortællingen i retning af arbejdsliv og karriere og derigennem vise, hvilke muligheder bilen giver for netop det. I et medie, der ofte fokuserer på den hårdtarbejdende mand, der lægger flere timer på kontoret end hos familien, var det oplagt at vise eksempler på personer, der har taget helt modsatte valg end mange af Børsens læsere – og derigennem inspirere dem til at overveje balancerne i deres eget liv.

I to long reads præsenterede vi derfor læserne for stærke og visuelt smukke fortællinger med fokus på hybrid living – hvordan folk har taget stilling til deres arbejdsliv og fritid i naturen. Historier om en undervandsjæger på jagt efter østers i Isefjord og en HR-chef, der er brudt ud af hamsterhjulet og nu læser til friluftsvejleder, skulle inspirere Børsens læsere til at reflektere over deres eget arbejdsliv.

Resultat

  • Artikelvisning: Artiklerne havde 74 pct. flere artikelvisninger på forsiden af borsen.dk end gennemsnittet for annoncørbetalte artikler.
  • CTR til artiklerne: Andelen af dem, der klikkede ind på artiklerne, var 50 pct. højere, end vi normalt oplever på andre artikler.
  • Læsetid: Artiklerne havde en gennemsnitlig læsetid, der var 50 pct. bedre end gennemsnittet for annoncørbetalte artikler.
  • Videoperformance: I artikel to var der inkorporeret en video, der opnåede højt engagement målt på VTR (view-through rate). Hele 90 pct. så nemlig videoen til ende.
  • SoMe: Børsens SoMe-kanaler, LinkedIn og Facebook skabte højt engagement på deling af artiklerne og trak desuden trafik til kampagnen.

Børsen ramte hjertet af den gode og relevante fortælling. I stedet for at snakke miljømæssige fordele, som de fleste bilproducenter forsøger at slå sig på lige nu, blev fokus en relevant og aktuelt snak om balancen mellem arbejde og fritid – Hybriden mellem arbejde og fritid. På den måde fik vi skabt en værdifuld synergi mellem ønsket om et mere meningsfuldt liv og den bil Honda gerne vil sælge. Dette blev gjort ved at give inspiration og uden at virke anmassende. Det er essensen af det vi stræber efter, når vi anbefaler native advertising til vores kunder.

– Sanne Bjørn, Content strategist, Wizeum Danmark

Karrieren under overfladen

Det startede med et håndspyd og et par utætte dykkerbriller, men i dag lever Morten Rosenvold Villadsen af undervandsjagt. 
Og selvom han er på arbejde, når han dykker, kan han godt lukke verden ude og bare være i nuet.

Klik her for at læse artiklen 

“Jeg har altid undret mig over hamsterhjulet”

Fast job, god løn og flinke kolleger. Thomas Duus Monefeldt havde gode forhold på sit arbejde, men passionen for friluftsliv, naturens ro og tanker om en bedre balance i livet trak i ham, når han sad på sin plads i storrumskontoret.

Klik her for at læse artiklen

Skal vi samarbejde?

Kontakt os på 72 42 33 20 eller annonce@borsen.dk,
og få en uforpligtende snak om, hvad et samarbejde med Børsen Creative kan tilbyde din virksomhed.