Hvor ambitiøse brands og beslutningstagere mødes

Kender du alle Børsens annonceringsmuligheder?

Børsens brugere i tal

De tjener mere, forbruger mere og tager beslutningerne i dansk erhvervsliv. Bliv klogere på Børsens attraktive brugere her.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vores medieløsninger sikrer størst mulig effekt for dig som annoncør og mest mulig værdi for vores modtagere. ​

Få inspiration til din markedsføring

Læs om andres gode erfaringer, eller dyk ned i vores e-bøger, hvor vi deler vores viden og erfaringer med dig.

Tal med en partner, der ved, hvordan du får erhvervslivet i tale​

Som landets førende erhvervsmedie har Børsen gennem 125 år stået for et enestående kendskab til erhvervslivet. Vi tilbyder vores kunder en unik adgang til Danmarks måske mest eftertragtede målgruppe, som vi servicerer med essentielle nyheder og dybdeborende baggrundsstof i et tæt parløb med erhvervslivet: Når erhvervslivet rykker sig, rykker vi med – hvis det da ikke ligefrem er os, der sætter bevægelsen i gang. For både vores egen, vores annoncørers og ikke mindst vores modtageres virkelighed ændrer sig nemlig dagligt. Og vi har sat os for at lægge os forrest i udviklingen​. Derfor har vi lavet en ny afdeling med fokus på at give dig som annoncør mulighed for et endnu tættere parløb med Børsen i kraft af målrettet rådgivning, kreativ produktion og effektiv aktivering. En afdeling, hvor vi aktiverer Børsens eget brand og stærke position over for landets mest beslutningsdygtige målgruppe og kombinerer det med dit brand og dine målsætninger. Vi kalder afdelingen Børsen Brands, og sammen med dig styrker vi stærke budskaber. ​

Kort sagt er vores mål at nå dine mål på vores fælles målgruppes præmisser – så dine budskaber og dit brand står stærkere.

”Jeg tror, jeg har samarbejdet med Børsen i 20 år. Så vi har haft et langt og spændende ægteskab, som er vokset med tiden. Børsen har hjulpet os til at vokse, fordi der netop findes nogle superinteressante og købedygtige kunder i Børsens univers. ”

– Ulrik Hartmann, ejer og grundlægger, Hartmann’s

Nyheder 

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Målsætning Fremtidens mobilitet er elektrisk – men der skal ske en omstilling. Med kampagnen ønskede Mercedes-Benz at brande sig i relation til omstillingsparathed og inspirere Børsens købestærke målgruppe til at tage et aktivt valg omkring el- og hybridbiler. I...

NYHEDSBREV

Gå aldrig glip af spændende cases
og nyheder fra Børsen Brands.