Børsen Bæredygtig-partnerskaber

Vær med til at rykke dansk erhvervsliv mod mere bæredygtighed

Hos Børsen har vi et ønske om at rykke dansk erhvervsliv mod mere bæredygtighed. Derfor har vi skabt initiativet Børsen Bæredygtig, som dækker virksomheders stigende samfundsansvar og giver overblik over de grønne dagsordener. Børsen Bæredygtig-initiativet er muligt, fordi en række stærke spillere i dansk erhvervsliv er blevet partnere på Børsen Bæredygtig.

Med et partnerskab bliver du en aktiv del af løsningen mod mere grøn omstilling i dansk erhvervsliv. Det bliver du, fordi du er med til at gøre det muligt, at viden om og konkrete værktøjer til bæredygtighed kan udbredes igennem den redaktionelle dækning, årlige analyser samt events under Børsen Bæredygtig.

Som partner får du foruden medejerskab på udviklingen af initiativet også viden og indsigt og eksklusiv eksponering over for en værdifuld målgruppe. På denne side kan du blive klogere på Børsen Bæredygtig-initiativet, og hvad du får ud af et partnerskab.

Medejerskab

Som partner får du medejerskab på, hvordan vi løfter arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet, samt mulighed for at bidrage til Børsen Bæredygtig-initiativet. Dit partnerskab er desuden med til at sikre, at alle frit kan tilgå det redaktionelle indhold på borsen.dk/baeredygtig.

Indsigt

Du får adgang til værdifuld viden om den grønne omstilling i form af data fra halvårlige analyser blandt virksomheder, medarbejdere og forbrugere samt en liste med de bedste bæredygtige cases på tværs af brancher.

Synlighed

Som partner får du adgang til unik eksponering i bl.a. Børsen Bæredygtig-tillægget, på borsen.dk/baeredygtig og til Bæredygtig Summit. Du bliver desuden medafsender på Børsen Bæredygtig Cases og Børsen Bæredygtig Masterclass.

Børsen Bæredygtig er bygget op omkring 5 værdifulde indholdselementer

Børsen Bæredygtig

Børsen Bæredygtig er et ugentligt tillæg til Børsens trykte avis, et online medie og et nyhedsbrev til p.t. 70.000 modtagere. Børsen Bæredygtig dækker virksomheders stigende samfundsansvar og giver overblik over de grønne dagsordener med betydning for dansk erhvervsliv.

Børsen Bæredygtig Analysen

En halvårlig undersøgelse blandt virksomheder, medarbejdere og forbrugere, som stiller skarpt på holdninger, initiativer og forventninger til virksomheders arbejde med bæredygtighed.

Børsen Bæredygtig Masterclass

Børsen Bæredygtig Masterclass består af en række online masterclasses, der går i dybden med emner inden for grøn omstilling og giver inspiration, viden og konkrete værktøjer til virksomheders arbejde med bæredygtighed.

Børsen Bæredygtig Summit

Et årligt fysisk møde, hvor toppen af dansk erhvervsliv samles for at dele viden og erfaringer og diskutere arbejdet med den bæredygtige omstilling.

Børsen Bæredygtig Cases

En årlig begivenhed, hvor virksomheder, der arbejder med bæredygtige initiativer, kan indstille sig selv. De mest inspirerende cases bliver udvalgt og fremhævet i Børsen Bæredygtig til inspiration for resten af dansk erhvervsliv.

Kontakt din partnerskabsansvarlige

Jakob Garff, partnerships & business development director
Jakob har ansvar for den kommercielle udvikling af Børsen Bæredygtig. Han har tæt kontakt til de nuværende partnere – f.eks. når det kommer til at formidle bæredygtige budskaber til Børsens målgruppe på tværs af kommercielle formater, så det skaber effekt. Jakob er derudover ansvarlig for at udvikle og tænke nye koncepter og formater, som gavner eksisterende og fremtidige partnere. 

+45 26 28 39 06
jaag@borsen.dk

Nyheder

Med krig i Ukraine, stigende renter, inflation og høje energipriser er det ikke svært at forudse, at vi kigger ind i et udfordrende 2023. Så hvordan markedsfører man sig meningsfuldt i en krisetid? Her kan vi trække på mange relevante learnings fra den seneste globale...

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Målsætning Fremtidens mobilitet er elektrisk – men der skal ske en omstilling. Med kampagnen ønskede Mercedes-Benz at brande sig i relation til omstillingsparathed og inspirere Børsens købestærke målgruppe til at tage et aktivt valg omkring el- og hybridbiler. I...