Lav annoncørbetalt indhold der skaber resultater

Annoncørbetalt indhold eller native advertising, om man vil, kan noget ganske særligt, det kan få læseren til at engagere sig i dit budskab og bruge ualmindelig lang tid sammen med dit brand, sammenlignet med så mange andre former for annoncering. Men for at det skal få fuglene til at synge og KPI’erne til at sprænge barometeret, kræver det, at man er tro mod det publikum og det medie, som indholdet bringes i. For læserne kan nemlig godt gennemskue, hvis man prøver at stoppe produkter ned i halsen på dem. Vi har derfor samlet en række gode råd til, hvad du selv kan gøre for at få succes med annoncørbetalt indhold.

1

Når du lytter og giver os frie hænder
Der er et element af at slippe kontrollen og have tillid til, at den kommercielle redaktion skriver artiklerne, så de rammer KPI’erne og inspirerer og underholder læserne. I Børsen Creative er vi alle uddannede og erfarne journalister, der ved, hvad Børsens læsere interesserer sig for, og hvorfor de surfer forbi borsen.dk. Vi ved godt, at det ikke er let at slippe tøjlerne, men resultatet bliver langt bedre, når man tør. Hør hvordan Gitte Sarlvit og Sarah Maria Carl fra Nespresso oplevede det at skulle give slip.

2

At turde løsne slipset
Nogle gange argumenterer vi for, at jeres virksomhed formulerer sig mere frit og mindre PR-stramt, end jeres kommunikationschef ellers påbyder. Det giver identifikation, farve og skaber læseglæde. Vi kan se på tallene, at de artikler, som har lidt kant, performer markant bedre.

3

Jeres hukommelse er vigtig
Når I kommer i tanke om sølvræven ude på lageret, der kan fortælle historier fra de sidste 25 år. Eller når du kender jeres it-afdelings styrker og kan levere viden, indsigt og data, der giver læserne værdi. Eller når du tager det på dig at bruge en forretningsforbindelse til at skabe kontakt til en kilde, som vi ellers skal bruge lang tid på at researche os til.

4

Leg med
Når man taler annoncørbetalt indhold, er der et kreativt rum i processen, hvor flere mennesker er lig med bedre idéer. Stil de dumme spørgsmål, og kom med de inderste idéer, så får vi løftet indholdet på den allerhøjeste nagle, hvor performance bliver over benchmark og bedre, end I havde turdet håbe på.

5

Tænk billeder med ind
Historien ligger i et journalistisk flow med journalistiske billeder – din bør ikke skille sig ud, fordi vi ikke kunne finde det rigtige stock-billede, så brug de ekstra penge på en freelance-fotograf, der kan give artiklen et visuelt niveau, der matcher resten af Børsens artikler.

 

Læs mere om annoncørbetalt indhold her.

Christian Bartels
Kommerciel redaktør

P.S. Hør hvordan Anders Andersens Rengøring oplevede processen og resultaterne, da de prøvede annoncørbetalt indhold.

NYHEDSBREV

Gå aldrig glip af spændende cases og gode råd fra Børsen Brands.

Nyheder

Hvad en global virus betød for brand safety og værdibranding

Hvad en global virus betød for brand safety og værdibranding

Det skete for os i Børsen Brands, som det skete for så mange andre i marts og april 2020. Det hele gik i stå et øjeblik. Som en kanin i billygter frøs vi alle sammen og anede ikke, i hvilken retning vi skulle løbe i angst for, hvad der var ved at ramme os. Men i løbet...

Secher Fine Art & Design

Secher Fine Art & Design

Målsætning Da det københavnske galleri Secher Fine Art & Design fik en særlig samling af værker af den kendte maler Asger Jorn til salg, var det oplagt at markedsføre den med engagerende storytelling til Børsens målgruppe. Målsætningen med kampagnen for Secher...