Bliv set i det rigtige selskab

Kom tæt på landets beslutningstagere med Børsen Live.

Har du et budskab, der formidles bedst live?

På Børsen Lives arrangementer kommer du i selskab med danske topchefer, iværksættere og erhvervsfolk, som viser vejen til vækst og succes. Året igennem afholdes forskellige konferencer og arrangementer af høj faglighed og kvalitet, som alle tager udgangspunkt i avisens redaktionelle linje.

Deltagerne i Børsens konferencer og arrangementer er typisk ledere, erhvervsfolk og iværksættere fra dansk erhvervsliv, der søger indsigt, inspiration og konkrete værktøjer til den aktuelle dagsorden. Med et strategisk partnerskab på Børsen Live bliver du en del af et kæmpe brand, som næsten alle erhvervsdrivende i Danmark kender. Det er et brand, som alle har stor respekt for og gerne vil associeres med.

Positionér dit brand

Indtag en lederposition inden for et givet emne.

Vores læsere stoler på os

Et partnerskab med Børsen sikrer dig høj troværdighed.

Unik synlighed

Få stor synlighed uden forstyrrelser hos Børsens værdifulde brugere.

Live-arrangementer

Gazelle

Som partner på Børsen Gazelle kommer I tæt på Danmarks vækstelite.

Investor MeetUp

Nå de investeringslystne brugere, når vi ser nærmere på de nyeste trends inden for aktier og investeringer.

Børsen Executive Club

Nå erhvervslivets beslutningstagere, når vi tager morgendagens ledelsesudfordringer op.

Kontakt din partnerskabsansvarlige

Jesper Nordlund, rådgiver, Creative og Live
Jesper har mange års erfaring med branded content og kommercielle partnerskaber.
Han er ansvarlig for at rådgive eksisterende og kommende Børsen-annoncører om de forskellige partnerskabsmuligheder på tværs af Børsens produkter og platforme. Med sin stærke forretningsforståelse og kreativitet sikrer han, at de kommercielle partnerskaber med Børsen bliver til et værdiskabende og langsigtet samarbejde.

 +45 72 42 50 31
 jeno@borsen.dk

Nyheder

Hartmann’s

Hartmann’s

Målsætning Juvelforretningen Hartmann's har fra Bredgade i København forsynet danskerne med eksklusive ædelstene og smykker i mere end 20 år. Indehaver Ulrik Hartmann har en særlig passion for sjældne diamanter og et internationalt udsyn, der har gjort ham til en af...

DecideAct

DecideAct

Målsætning Man har en strategi – indtil forudsætningerne ændrer sig, og man tilpasser den. Det kendetegner på mange måder samarbejdet mellem DecideAct og Børsen Brands. Hvert minut spildes millioner af kroner verden over på strategier, der aldrig bliver til noget. De...