Bliv gazellepartner

Kom i selskab med Danmarks vækstelite!

Hvordan kan partneren integreres i Børsen Gazelle?

VIL DU VÆRE PARTNER PÅ BØRSEN GAZELLE?

Med et strategisk partnerskab på Børsen Gazelle bliver partneren en del af et kæmpe brand, som næsten alle erhvervsdrivende i Danmark kender. Det er et brand, som alle har stor respekt for og gerne vil associeres med.

Som partner bliver man integreret i alt materiale og markedsføring i relation til gazellebrandet. Og ved samtlige kåringer og Accelerator-arrangementer rundt om i landet er partnerne også meget synlig og spiller en aktiv rolle i selve kåringen, bl.a. gennem en paneldebat live på scenen og et stort partnerområde på venue-stederne. Ydermere afholder partnerne workshops ved alle Accelerator-arrangementer.

Ved at blive en del af gazellekonceptet opnår man synlighed over for alle Børsens læsere, ca. 2000 årlige gazellevirksomheder samt de godt 4500 deltagere ved kåringer og Accelerator-arrangementer hen over året.

Partnerens integration og tilstedeværelse giver også et øget kendskab til små og mellemstore virksomheder samt en unik mulighed for at tillægge nogle andre værdier til partnerens eget brand ved at blive associeret med Børsen Gazelle.

Bemærk, at vi grundet covid-19 har ændret på nogle af disse muligheder i 2020.

 

HVEM ER GAZELLERNE?

NOTE: Den gennemsnitlige gazellevirksomhed har knap 19 ansatte og et bruttoresultat på 15 mio. kr., er ca. 12 år gammel og er i løbet af de seneste fire regnskabsår vokset med 213 pct.

Kilde: Experian og Børsen Analyse, 2019.

KONTAKT

Ved at indgå et strategisk partnerskab med Børsen Gazelle bliver partneren en del af et kæmpe brand, som næsten alle erhvervsdrivende i Danmark kender.
Det er et brand, som rigtig mange har stor respekt for og gerne vil associeres med.

Kontakt partnerskabsansvarlig Jesper Nordlund på jeno@borsen.dk eller 72 42 50 31, og hør mere om, hvordan jeres virksomhed bliver Børsen Gazelle-partner.

 

Jesper Nordlund
Rådgiver

Tlf. 72 42 50 31
jeno@borsen.dk

2049 Gazelle virksomheder i 2019

BLIV EN DEL AF FEJRINGEN AF LANDETS GAZELLER

ALLE INVOLVEREDE HOVEDPARTNERE

Nykredit logo
Industriens fond logo
Dansk erhverv logo
EKF logo