6 gode råd til magasinannoncering

1

Er målet at øge kendskabet til jeres brand, er magasinannoncering et stærkt medie. En undersøgelse har vist, at hvis der er et godt match mellem læseren og magasinet, vil læseren have høj tillid til mediet, tage sig god tid til at læse fokuseret uden at foretage sig andre ting samtidig. Læseren vil også være tilbøjelig til at læse dele af magasinet igen.*

2

Når I skal overveje, hvilket magasin I vil annoncere i, vil jeg anbefale jer at se på magasinets pakningsgrad, dvs. antallet af annoncer i forhold til journalistisk indhold. Overvej også, om det journalistiske niveau svarer til jeres brand. Det er alt sammen med til at styrke troværdigheden og fastholde læserne.

3

Sørg altid for at få dokumentation om magasinets læsere for at sikre jer, at de stemmer overens med jeres målgruppe. Alle magasiner bør være i stand til at give en detaljeret beskrivelse af deres læsere – helt ned til, om læserne er i markedet for jeres varegrupper eller tjenesteydelser.

4

Tænk kreativt ud over blot selve designet af annoncen. De fleste magasiner kan tilbyde at indsætte vareprøver eller kuverter. Det kan være med til at give ekstra stopeffekt og gemmeværdi og måske endda spare jer for en omdeling af salgsbreve eller en husstandsomdeling.

5

Hvis magasinet også udkommer i en elektronisk udgave, er det oplagt at udnytte den digitale fordel for at føre læserne over i jeres eget univers med et link på jeres annonce. Et stigende antal læsere læser magasiner digitalt, og flere flyselskaber, hotelkæder og businesslounges tilbyder magasiner digitalt.

6

Ofte udkommer magasiner med et fast interval. Hvis magasinet har loyale læsere, vil de med stor sandsynlighed besøge magasinets hjemmeside imellem udgivelserne. Hvis magasinets hjemmeside lever op til magasinets standard, kan en onlinebannerkampagne være en god måde at forlænge kampagnen på for relativt små midler.

God fornøjelse med magasinannoncering.

Cristina Biondi
Chefkonsulent

P.S. Hvis du vil høre Kvänums erfaring med magasinannoncering, så læs med her

*Kilde FIPP, Proof of performance.

NYHEDSBREV

Gå aldrig glip af spændende cases og gode råd fra Børsen Brands.

Nyheder

Hvad en global virus betød for brand safety og værdibranding

Hvad en global virus betød for brand safety og værdibranding

Det skete for os i Børsen Brands, som det skete for så mange andre i marts og april 2020. Det hele gik i stå et øjeblik. Som en kanin i billygter frøs vi alle sammen og anede ikke, i hvilken retning vi skulle løbe i angst for, hvad der var ved at ramme os. Men i løbet...

Secher Fine Art & Design

Secher Fine Art & Design

Målsætning Da det københavnske galleri Secher Fine Art & Design fik en særlig samling af værker af den kendte maler Asger Jorn til salg, var det oplagt at markedsføre den med engagerende storytelling til Børsens målgruppe. Målsætningen med kampagnen for Secher...