5 ting, du skal overveje, for at få succes med annoncørbetalt indhold

1

Vær autentisk mod mediet. Det er vigtigt, at “look and feel” matcher den redaktionelle linje på mediet. Ellers virker det utroværdigt, og det gennemskuer læseren lynhurtigt.

2

Vær modig, ærlig og gennemsigtig – det belønnes nemlig af læseren med loyalitet. Forestil dig, at du er på date. Du er nødt til at være nærværende, åben og ærlig. Du skal kigge din date i øjnene, og samtidig er der nødt til at være åbenhed omkring, hvem der betaler gildet. Ellers falder det tilbage på dig som annoncør.

3

Øg salget gennem stærk storytelling. Hvis du udelukkende er ude på at sælge produkter, er annoncørbetalt indhold hos Børsen ikke det rette valg.

4

Giv journalisten støtte, inspiration og konkret hjælp til at folde historien ud. Find den medarbejder eller chef, der kan fortælle historien bedst og mest levende. Anekdoter, holdninger, erfaringer samt handlingsanvisende råd fra “eksperten” er alt sammen med til at skabe “top of mind”-status for dit brand hos målgruppen.

5

Høst alle de digitale frugter. Få realtime vished for, at annoncørbetalt indhold virker gennem kontinuerlig feedback fra mediets traffic manager. Send artiklen ud på de sociale medier. Oplev den digitale artikel få liv – hvis historien er rigtig god, får den “evigt liv”.

God fornøjelse med annoncørbetalt indhold.

Christian Bartels
Kommerciel redaktør

P.S. Hvis du vil høre Nespressos erfaringer med annoncørbetalt indhold, så læs med her

NYHEDSBREV

Gå aldrig glip af spændende cases og gode råd fra Børsen Brands.

Nyheder

Hvad en global virus betød for brand safety og værdibranding

Hvad en global virus betød for brand safety og værdibranding

Det skete for os i Børsen Brands, som det skete for så mange andre i marts og april 2020. Det hele gik i stå et øjeblik. Som en kanin i billygter frøs vi alle sammen og anede ikke, i hvilken retning vi skulle løbe i angst for, hvad der var ved at ramme os. Men i løbet...

Secher Fine Art & Design

Secher Fine Art & Design

Målsætning Da det københavnske galleri Secher Fine Art & Design fik en særlig samling af værker af den kendte maler Asger Jorn til salg, var det oplagt at markedsføre den med engagerende storytelling til Børsens målgruppe. Målsætningen med kampagnen for Secher...