Fujitsu

Fujitsus marketing manager, Susanne Berland, er ikke i tvivl. Når hun skal fylde en konference op med nye relevante leads, så er det hos Børsen, at kampagnen skal indrykkes. Læs med, når Susanne deler sine erfaringer med lead-generering i Børsen.

Nye leads med Børsen
I april havde Fujitsu en af sine største teknologiprofiler til at gæste Danmark og holde et oplæg om kunstig intelligens. Målet var at brande Fujitsu som førende på området og generere nye leads. Fujitsus marketing manager, Susanne Berland, valgte at indrykke kampagnen hos Børsen online og offline med henblik på at skaffe leads via tilmeldinger.

“…jeg kan se, at vi har fået rigtig mange tilmeldinger via kampagnen, som vi ellers ikke ville have fået” – Susanne Berland, marketing manager Fujitsu

Det rigtige tilbud til den rette målgruppe
Susanne Berland udtaler: “Kampagnen kørte udelukkende i Børsen og på egne kanaler [red.: Fujitsus] i form af nyhedsbreve til offentlige instanser, Linkedin og vores egen kundeliste. I forhold til den konkrete kampagne hos Børsen kan jeg ikke se, om tilmeldingerne kom fra online eller print, men jeg kan se, at vi har fået rigtig mange tilmeldinger via kampagnen, som vi ellers ikke ville have fået. Faktisk fik vi flere hundrede deltagere ind med de rigtige titler. Annoncer kan naturligvis ikke gøre det alene. Det handler selvfølgelig også om, at emnet på konferencen var godt – kunstig intelligens er et hot topic, og taleren var suveræn. Vi havde det rigtige tilbud til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt.”

LÆS OGSÅ: Lær af Nespressos erfaringer med annoncørbetalt indhold

De rigtige læsere og det rigtige indhold
“Børsen har en suveræn læserskare – her tænker jeg især på erhvervsfolk, som netop er vores målgruppe. Her får vi meget målrettet fat i de folk, vi gerne vil ramme. Samtidig oplever jeg, at Børsen har en fin redaktionel linje, hvilket jeg synes er vigtigt. Det, at Børsen er en fuldt fokuseret businessavis, gør den særligt relevant, og jeg har altid brugt Børsen meget i mit professionelle liv.

Avisen er til fordybelse
“Jeg ved godt, at alt skal være online i dag, men det er min opfattelse, at mange stadig foretrækker den trykte udgave af Børsen. Fordi det er en avis, er der ro om annoncen. Når jeg selv læser avis, tager jeg en pause. Jeg bliver ikke forstyrret i samme grad, som når jeg læser nyheder online, hvor der popper en masse op på siden, som forstyrrer koncentrationen. Jeg går efter gode placeringer, gerne langt fremme i avisen; det oplever jeg giver bedst resultat.”

Kvalificeret modspil
Selv internt hos Fujitsu havde kampagnen en effekt. “Folk her i huset var rigtig glade for at se os selv i Børsen, jeg oplevede en stolthed blandt mine kolleger. Ofte ville folk i min stilling vælge at køre igennem et mediebureau, men på nogle kampagner foretrækker jeg selv at have den direkte kontakt til medierne. Hos Børsen oplever jeg, at jeg får nogle gode, kvalificerede råd til, hvordan jeg kan optimere mine kampagner. Det sætter jeg pris på.”

Susanne Berland, marketing manager, Fujitsu