Børsen Uddannelses

Handelsbestingelser

COVID-19

Børsen Uddannelse følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vi overholder til hver en tid myndighedernes restriktioner.

Har du tilmeldt dig en masterclass eller en uddannelse, som Børsen Uddannelse ser sig nødsaget til at ændre startdatoen på grundet COVID-19, vil du blive rykket videre til den nye startdato. Har du ikke mulighed for at deltage på den nye dato, vil du få dit deltagergebyr refunderet.

Fremvisning af coronapas

Ved deltagelse på uddannelser eller masterclasses i Børsen Uddannelse, skal der fremvises coronapas ved ankomst. Ved coronapas forstås dokumentation for:

  • En negativ covid-19-test foretaget maks. 72 timer før ankomst til kurset. Testen kan både være foretaget som en PCR-test og en antigentest (kviktest).
  • En positiv covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel.
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Et vaccinationsforløb anses for gennemført 14 dage efter den afsluttende dosis.

 

Handelsbetingelser for kurser og uddannelser

Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende.

Afmelding og flytning
Afmelding eller flytning til anden kursusafholdelse kan ske, såfremt dette gøres skriftligt (brev eller e-mail) i henhold til nedenstående retningslinjer:

  • Indtil fire uger inden kursusstart: uden omkostninger
  • Mellem fire og to uger inden kursusstart: 50 pct. af kursusprisen opkræves
  • Fra to uger og indtil kursusstart: 100 pct. af kursusprisen opkræves

Ved sygdom eller anden forhindring har du mulighed for at overgive din plads på kurset til en relevant kollega. Dette kan gøres gebyrfrit. Overgives kursuspladsen til en anden, skal der sendes en mail til uddannelse@borsen.dk inden kursusstart.

Aflysning
Med henblik på at sikre en tilstrækkelig kvalitet af vores kurser forbeholder vi os ret til at aflyse kurser. Det kan være tilfældet, hvis det f.eks. skønnes, at et for lavt deltagerantal vil medføre, at den enkelte deltager ikke får maksimalt udbytte af kurset.

I så fald tilbyder vi naturligvis en plads på det førstkommende kursus med samme indhold. Såfremt en plads på et fremtidigt kursus ikke ønskes, vil der automatisk blive udstedt en kreditnota for det pågældende kursus.

Priser
Alle priser er inkl. materialer og forplejning, men ekskl. moms, rejse og ophold, medmindre andet er anført. Kurset faktureres umiddelbart efter tilmelding. Børsen Uddannelse forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser
14 dage netto fra fakturadato.

Manglende betaling
Ved for sen betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned samt et rykkergebyr på kr. 250,00. 

 

Vores kurser kommer med et løfte om høj faglighed og fokus på konkret anvendelighed.

– Bjarne Corydon, adm. direktør og ansvh.

chefredaktør, Børsen