Boliga-ejer køber UdenomBanken.dk

320421_16_9_large_949.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
24. feb 2016 KL.11:28
Ejeren af boligportalen Boliga, Euroinvestor, køber nu den alternative låneportal UdenomBanken.dk, som blandt andet er stiftet af Søren Scheibye, og har rundet 200 mio. kr. i 340 formidlede boliglån.

Fintech-selskabet får nu en børsnoteret it-koncern i ryggen. Adm. direktør i Euroinvestor Christian Seidelin ser frem til, at de nu kan administrer lån til boligejerne via deres boligportal. Han forventer, at UdenomBanken vil understøtte Boliga og øge deres eksponering overfor boligmarked.

"Det er et nyt skridt i det marked, vi bevæger os i i dag," fortæller Christian Seidelin.

Han tilføjer samtidig, at Euroinvestor gerne vil være mere fremme på boligmarkedet, og at de nu får større mulighed for det via UdenomBanken.dk. Han ser derfor ikke, at det stopper her.

"Vi kan ikke garantere, hvad der skal ske fremover, men det er ikke her, hvor vi kommer til at sige stop. Vi vil gerne have flere ben, hvor vi kan hjælpe folk med at handle bolig," fortæller Christian Seidelin.

Medstifter af UdenomBanken.dk Søren Scheibye forventer, at samarbejdet vil være med til at styrke denne form for lånetype og sætte skub i selskabets vækst.

"Med Euroinvestor.com som ejer bliver der sendt et klart budskab om, at UdenomBanken og hele fintech-branchen er et vigtigt supplement til de traditionelle pengeinstitutter," siger han.