Rokade i toppen: Ny mand i spidsen for Carlsberg Danmark

391406_16_9_large_190.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
18. nov 2019 KL.15:00
Med virkning fra den 1. januar 2020 udnævnes salgsdirektør Peter Haahr Nielsen til ny adm. direktør for Carlsberg Danmark.

Det skriver Carlsberg i en pressemeddelelse.

Peter Haahr har en lang karriere i Carlsberg bag sig og afløser Søren Brinck, der bliver ny senior vice president i Carlsberg Groups division for Asien.

Fokus på specialøl

Peter Haahr har hele sin karriere arbejdet i Carlsberg siden han tilbage i 2004 startede som marketing koordinator og senere varemærkechef med specialøl som hovedfokus.

I 2007 fortsatte han karrieren i salgsafdelingen som key account manager med ansvar for “convenience" - et område, der handler om at lette forbrugernes adgang til produkterne.

Han har siden arbejdet som direktør inden for varedistributionen med ansvar for de fleste detailkunder på tværs af Danmark og grænsehandlen.

Med i ledergruppen

Siden 2016 har Peter Haahr Nielsen siddet i ledergruppen i Carlsberg Danmark med ansvar for salg af Carlsbergs produkter til supermarkeder m.v.

Executive vice president for Carlsberg i Vesteuropa, Jacek Pastuszka, udtaler i pressemeddelelsen:

”Efter at have fulgt Peters (Peter Haahr Nielsens, red.) personlige udvikling og forretningsmæssige resultater er det naturligt at pege på ham, som afløser for Søren Brinck, der har taget Carlsberg Danmark mod nye højder.”
 
Fantastisk opgave

Hovedpersonen Peter Haahr Nielsen betegner det nye job som “en fantastisk opgave."

“Jeg kender forretningen ganske godt, og de sidste år har jeg haft mulighed for sammen med den øvrige ledelse og meget dygtige kollegaer, at sætte mit præg på forretningen. Jeg glæder mig til at fortsætte den udvikling vi sammen på tværs af hele Carlsberg Danmark er lykkes med de seneste år," siger Peter Haahr Nielsen.