Danskerne har genopdaget måltidet

Coronakrisen har genåbnet forbrugernes øjne for måltidet og de gode råvarer, mener ekspert

louise-byg-kongsholm_2.jpg
Louise Byg Kongsholm mener, at corona har fået os til at se måltidet. PR-foto
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
30. maj 2020 KL.12:00
Under coronakrisen har flere været tvunget ud i køkkenerne. Det har øget danskernes interesse for madlavning og gode råvarer, forklarer trendforsker Louise Byg Kongsholm.“Vi har genopdaget måltidet...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.