Jem & Fix-milliardær går ind i smykkebranchen

null

325435_16_9_large_554.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
01. jun 2016 KL.10:00
Erling Daell, der sammen med sin far Kurt Daell, ejer byggemarkedskæderne Harald Nyborg og Jem & Fix, kaster sig nu ud i en lidt anden del af detailbranchen, nærmere bestemt smykkebranchen, hvor Erling Daell har indgået en franchiseaftale med I am og Six.

Det skriver Berlingske Business.

Hvor meget milliardæren Erling Daell har investeret i smykkekæderne, der er er ejet af den tyske koncern Beline Group, vil han ikke ud med, men konstaterer, at han har råd til at lide det tab, hvis han er nødt til at lukke konceptet ned.

Rockmusik ved siden af

Konceptet ligger et stykke væk fra, hvad Erling Daell tidligere har beskæftiget sig med, men Daell, der blandt andet er rockmusiker ved siden af sin direktørpost i Harald Nyborg og Jem og Fix's svenske forretninger, glæder sig til projektet.

"Jeg var ikke gået ind i det her, hvis jeg ikke mente, det var nogle rigtig gode koncepter, og hvis jeg ikke synes det var sjovt," siger han

Priserne i Six-butikkerne, der primært placeres i København, ligger i et lidt højere leje, mens de ligger i den lidt lavere ende hos I am-butikkerne, der primært placeres i provinsen. Begge smykkekæder sælger målrettet til kvinder mellem 20 og 30 år.

/ritzau/FINANS