Dødelig virus får SAS til at forlænge flystop til Kina frem til slutningen af marts

396070_16_9_large_165.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
14. feb 2020 KL. 8:32

Opdateret kl. 08.43 - Først var det til 9. februar, så var det til slutningen af februar og nu har SAS endnu en gang besluttet at forlænge suspenderingen af fly til og fra Beijing og Shanghai pga den dødelige coronavirus. Denne gang er alle fly aflyst frem til 29. marts. 

Det skriver SAS i en meddelelse. 

"På grund af situationen i Kina vedrørende coronavirus har SAS besluttet at forlænge suspenderingen af sine fly til og fra Shanghai og Beijing frem til 29. marts," lyder det i en kortfattet meddelelse. 

Refundering og ombooking af billetter bliver tilbudt til de ramte passagerer. 

Fly til Hong Kong vil flyve som planlagt og SAS vil fortsætte med at holde øje med situationen i Kina. Kunder, der rejser til, fra eller via Hong Kong kan frivilligt få ændret deres reservation eller anmode om en refundering. 

Siden slutningen af december har coronavirusset spredt sig fra millionbyen Wuhan i Hubei-provinsen til flere andre dele af Kina og flere andre lande. Senest har en ny opgørelsesmetode resulteret i, at antallet af smittede er oppe på 60.000. 

Frygten for spredningen af virusset har fået flere flyselskaber til at aflyse fly til og fra Kina. I slutningen af januar meddelte SAS, at alle afgange til og fra Shanghai og Beijing ville blive aflyst frem til 9. februar, mens salget af billetter blev sat på pause frem til 29. februar.

Tirsdag i sidste uge blev det forlænget første gang. Her meddelte flyselskabet, at alle flyafgange til og fra Beijing og Shanghai ville blive aflyst frem til 15. marts, mens billetsalget blev lukket frem til 15. marts.