Diskret ejendomsmagnat køber Husted-Andersen familiens lollandske gods Aalholm

390759_16_9_large_654.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
06. nov 2019 KL.16:45

Hidtil har det været hemmeligholdt, hvem der i sidste uge købte det lollandske gods Aalholm fra Husted-Andersen familien.

Men i dag oplyser branchemediet EjendomsWatch, at køberen er den velhavende udenlandsdansker Bo Ladegaard Bendtsen, der i forvejen har betydelige investeringer i fast ejendom efter at have opbygget en formue gennem fastfood-portalen Just Eat.

Det skriver EjendomsWatch.

Asger Olsen var ejendomsmægler

Det er det fynske mæglerfirma Asger Olsen, der er specialiseret i at sælge godser og større landbrug, som har stået for at sælge Aalholm Gods med alt 3900 hektar jord, som gør det blandt de største land- og skovbrugsejendomme, der er handlet i årtier herhjemme.

Over for EjendomsWatch afviser indehaver Asger Olsen at røbe identiteten på køber, og han ønsker hverken at af- eller bekræfte, at det er Bo Ladegaard Bendtsen, som har købt de lollandske besiddelser, der siden 2009 har været ejet af søstrene Alexandra, Deirdre og Stefanie Husted-Andersen

De er døtre efter erhvervsmanden Stig Husted-Andersen, der døde i 2008, og som købte det i 1995.

Dengang lød handelsprisen ifølge tingbogen på 27,5 mio. kr. Sammen driver Alexandra, Deirdre og Stefanie Husted-Andersen medicovirksomheden Codan Medical, som har kontorer og produktion i en række lande.

Køber ejer portefølje

Bo Ladegaard Bendtsen, ejer i forvejen en dansk ejendomsportefølje, der omfatter en række investeringsejendomme i København.

De administreres af Bo Bendtsens fætter, advokat Claus Molbech Bendtsen.

Siden udgangen af 2016 er porteføljen vokset fra en værdi på omkring 850 mio. kr. til ved udgangen af 2018 at udgøre godt 1,4 mia. kr. fordelt over 50 ejendomme, skriver EjendomsWatch.