Byggevirksomhed gik til kommunen efter opgaver: “En af mine byggeledere kørte på rådhuset og sagde, de måtte gøre noget. Han kørte derfra med seks opgaver. Den dag behøvede jeg ikke fyre folk”

SkouGruppen 2.jpg
Skou Gruppen i Hørsholm fik akut opgaver af Hillerød Kommune, da virksomheden stod med ledige medarbejdere. Foto: Skou Gruppen.
Pro selvstændig
Eksklusivt for kunder
18. mar 2020 KL.13:12

Landets kommuner kan gøre en kæmpe forskel for lokale virksomheder lige nu ved at fremrykke planlagte opgaver. Både stort og småt tæller, lyder det fra adm. direktør i Skou Gruppen i Hørsholm med 150 ansatte. Han opfordrer til, at staten fjerner kommunernes anlægsloft nu, så nedlukningen kan bruges til at få renoveret skoler og institutioner

Allerede dagen efter statsminister Mette Frederiksens (S) første varsel om, at Danmark var på vej til lukke, blev flere af medarbejderne fra Skou Gruppen i Hørsholm sendt hjem fra de opgaver, de va...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.