Som topchef i Lundbeckfonden står Lene Skole i spidsen for at forvalte 60 mia kr: “Vi er i stand til at være ret risiko­villige”

Lundbeckfonden og topchef Lene Skole forvalter 60 mia. kr. og udnytter til fulde, at man ikke skal stå til regnskab over for investorer hver tredje måned. Det giver muligheder for at investere langsigtet og være mere risikovillig end de fleste. Men når en global megakrise som coronapandemien rammer, er selv en rig fond udfordret

Lene_skole_554.jpg
Som topchef i Lundbeckfonden agerer Lene Skole risikovilligt og langsigtet, når pengetanken på omkring 60 mia. kr. bliver investeret i selskaber. En stor del af milliardbeløbet står placeret i megatrends.
Penge
Eksklusivt for kunder
01. jun 2020 KL.14:00
Det første sommerferiejob. De første egne optjente penge. Alle teenageveninderne og Lene Skole var klar til at indtage et hotel i Nord­jylland. De skulle servere, og Lene Skole mødte engageret og f...

Læs denne artikel
- og alle andre på borsen.dk

Prøv Børsen i en måned for kun

99 kr.

  • Fuld adgang til borsen.dk
  • E-avisen kl. 21 hver dag
  • Aktiekurser i realtid
  • Børsen Weekend i postkassen hver fredag
  • Følg dine investeringer med porteføljer og overvågninger

Abonnementet forsætter automatisk til 599 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige til udløb af den forudbetalte periode.