Det skriver medierne: Kapitalfond overvejer Tiger-salg

357742_16_9_large_202.jpg
Generelt
Eksklusivt for kunder
31. jan 2018 KL. 7:35
Berlingske Business

Kapitalfond pønser på snarligt salg af Tiger


En ny ledelse i Tiger-kæden har i løbet af de seneste måneder vendt udviklingen så meget, at ejeren, kapitalfonden EQT, nu overvejer at skyde en salgsproces i gang. 

Mærsk er klar til overraskende salg af havne

A.P. Møller-Mærsk har solgt flittigt ud af koncernens olie- og energivirksomheder. Nu undersøger den danske virksomhed muligheder for at afhænde en del af APM Terminals. Det er opsigtsvækkende, fordi APM Terminals er en af kerneaktiviteterne i Mærsk. 

Jyllands-Posten Erhverv

Arla klar med 4 mia. kr. til nye investeringer


Arla Foods' administrerende direktør, Peder Tuborgh, har fået sin bestyrelses ja til at investere et rekordstort beløb i udvidelser og nye fabrikker. I alt skal der investeres for 4 mia. kr.

SAS scorer kassen på salg af bonuspoint

Loyalitetsprogrammet Eurobonus er blevet en milliardforretning for SAS. Flyselskabet tjener masser af penge på at sælge bonuspoint til et voksende antal forretningspartnere i de skandinaviske lande. 

Børsen

Dansk supermarked angriber Postnord


Med Netto, Føtex og Bilka som spydspidser vil Dansk Supermarked nu ind på markedet for pakketransport. Kenneth Nielsen, der er supermarkedsgigantens direktør for e-handel, siger, at priserne vil blive 30-50 pct. billigere end Postnords. Postnord vurderer selv, at det stå godt rustet.

Stor chefrokade skal redde kriseramt rengøringskæmpe


Det hårdt trængte rengøringsselskab Allianceplus skifter stort ud i ledelsen. Tidligere DSB-chef Anders Egehus er ny i chefstolen, hvor han afløser Jesper Lok. 

Rengørings-app vil hente 40 mio. kr. på minibørsen

Happy Helper, der primært skaffer private rengøringshjælp, vil tyvedoble antallet af kunder i Danmark. Markedet vurderes at udgøre 30 mia. kr. 

/ritzau/FINANS