Nu skal Peter Schmeichel sælge forsikringer

267573_16_9_large_314.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
08. okt 2013 KL.13:15
Han er lige blevet præsenteret som ny fodboldvært hos TV2, men nu skal den tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel også sælge forsikringer.

I hvert fald har forsikringsselskabet First indgået et samarbejde med Schmeichel, der bliver frontfigur i blandt andet en ny tv-reklame.

"Jeg har kendt folkene bag First igennem flere år og ser meget frem til at vores samarbejde går i gang. First udviser handlekraft, sikkerhed og kvalitet og med Lloyd’s i ryggen og de engelske rødder er det et godt link til min engelske historie," udtaler Peter Schmeichel i en pressemeddelelse om det nye samarbejde.

First formidler forskringer i Danmark for det engelske selskab Lloyd's of London, som på globalt plan er blandt de største forsikringsselskaber.

Danmark er fuld af tosser


Temaet i kampagnen er, at Danmark er fuld af tosser, og Schmeichel får blandt andet fortalt om cykeltosser, hestetosser, biltosser, bådtosser og golftosser.

"Vi kan ikke undvære de ting vi elsker, og det forstår First. Derfor er målet at forsikre dig, så du ikke oplever det som et tab, hvis det går galt," siger han i reklamefilmen.