Bliv udfordret fagligt og professionelt på

 • Børsens Business Diploma – Strategy, Innovation & Leadership

  – i samarbejde med AVT Business School

Få den nyeste viden og bliv undervist af professorer fra Harvard Business School, INSEAD og Harvard University, der løfter din  karriere til næste niveau

Start: 8. november 2021

Børsens Business Diploma – en del af MBA

Børsens Business Diploma giver 12 ECTS-point, som er meritgivende til MBA, og uddannelsen giver dig en teoretisk og praktisk værktøjskasse til at skabe succes i din virksomhed i form af ny viden og konkrete kompetencer og færdigheder, der skaber værdi for dig og virksomheden.

På uddannelsen undervises du af AVT’s internationale hold af professorer samt Børsens dygtige profiler, der sætter undervisningen i dansk erhvervslivs kontekst. Efter du har gennemført Børsens Business Diploma har du mulighed for at fortsætte mod en MBA-titel.

,

Varighed: 7 dage

Næste hold: 8. november 2021

AVT Business School
Sankt Annæ Plads  11
1250 København K

55.000 kr.

ekskl. moms

Børsens Business Diploma
– bliv undervist af professorer fra verdens førende MBA-skoler

På Børsens Business Diploma bliver du undervist af professorer fra verdens førende MBA-skoler, herunder Harvard Business School, INSEAD og Harvard University, samt af Børsens dygtige profiler, der bringer de internationale perspektiver i dansk kontekst. Undervisningen er med fysisk fremmøde fordelt på tre moduler af to dages varighed, og er praksisnær, så du kan relatere og anvende det, du lærer i undervisningen, i din egen organisation. Børsen Business Diploma giver 12 ECTS-point, som er meritgivende til MBA.

På Børsen Business Diploma får du:

 • En uddannelse, der ruster dig til rollen som leder nu og i fremtiden
 • Undervisning af professorer fra Harvard Business School, INSEAD og Harvard University
 • Viden fra de dygtigste professorer og nye konkrete kompetencer inden for strategi, ledelse og innovation

“Børsens Business Diploma giver deltagerne en unik mulighed for at lære af de bedste i en international kontekst. Business Diploma’ens professorer kommer fra Harvard University, Harvard Business School og Insead, der er nogle af verdens bedste MBA-skoler, og Børsen bringer aktuelle perspektiver på læringen, når vores journalister og specialister sætter professorernes viden i dansk erhvervslivs kontekst.”

Bjarne Corydon, adm. direktør & ansvh. chefredaktør, Børsen

Med Børsens Business Diploma – Strategy, Innovation & Leadership får du:

De vigtigste værktøjer til at navigere i et skiftende konkurrencemæssigt landskab
Styrket dine kompetencer i disruptive innovationsteorier
→ Bedre forståelse af kundernes behov
→ Teknikker til strategiudvikling på ledelsesniveau
→ Kompetencer til at organisere innovation i dit team
→ Styrket dine ledelsesmæssige kompetencer

Med Børsens Business Diploma – Strategy, Innovation & Leadership får du:

De vigtigste værktøjer til at navigere i et skiftende konkurrencemæssigt landskab
Styrket dine kompetencer i disruptive innovationsteorier
→ Bedre forståelse af kundernes behov
→ Teknikker til strategiudvikling på ledelsesniveau
→ Kompetencer til at organisere innovation i dit team
→ Styrket dine ledelsesmæssige kompetencer

På uddannelsen arbejder vi specifikt med følgende

Vejen til bæredygtig, rentabel vækst er kompleks, krævende og risikabel. Børsens Business Diploma går i dybden med de tre centrale spørgsmål, som nuværende og fremtidige ledere skal kunne besvare for at skabe vækst:

 • Hvordan vil din virksomhedsstrategi vinde over markedet?
 • Hvordan vil du opnå vækst i din virksomhed?
 • Hvordan kan du opretholde fremdrift gennem hele processen?

Uanset om din virksomhed skal overvinde skaleringsudfordringer, udvikle virksomhedskulturen eller opdage nye veje til vækst, bliver du rustet til at drive innovation og forretningsvækst.

Mød dit undervisningsteam:

Susan Lynch, INSEAD Business School

Susan Lynch er ekspert i strategiudformning og -eksekvering og har en ph.d. i strategisk og international ledelse fra London Business School. Hun underviser i og leder programmer i strategi og strategiimplementering for MBA-studerende og virksomhedsledere. Susan Lynch har desuden erfaring i at lede og tilrettelægge programmer, som er møntet på forskellige Fortune 500-organisationers og ledende offentlige institutioners behov for strategisk udvikling. Hun underviser også på McKinseys globale MiniMBA-program og på PwC’s kursus Driving Transformational Change. Susan Lynchs forskning ligger i krydsfeltet mellem strategiimplementering og organisationsforandring, og hvordan sociale netværk indvirker på, om strategiske forandringer lykkes.

Ruth Wageman, Harvard University

Ruth Wageman er ekstern underviser i organisationsadfærd ved Harvard University. Hun har en ph.d. i Organizational Behavior fra Harvard University og en BA i psykologi fra Columbia University. Ruth Wageman studerer og arbejder med team, hvor især lederteam er i fokus. Hendes forskning, undervisning og praktiske virke er centreret om de forhold, der har indflydelse på et teams optimale præstation, primært teams, der har til formål at løse komplekse problemstillinger og styre systemiske forandringer. Ruth Wageman har desuden haft en professorstilling ved Columbia, Dartmouth og Harvard University, hvor hun har stået i spidsen for mange banebrydende forskningsprogrammer. Sammen med Deb Nunes, Jim Burruss og Richard Hackman er hun forfatter til “Senior Leadership Teams: What it Takes to Make them Great” (HBS Press), og hun har skrevet en lang række betydningsfulde, peer-reviewede artikler. I samarbejde med Richard Hackman og Erin Lehman udarbejdede hun Team Diagnostic Survey, som er et effektivt, gennemvalideret evalueringsværktøj til at måle, hvor godt de seks forhold, der driver effektivitet, er forankret i et team.

Rory McDonald, Harvard Business School

Rory McDonald underviser i kurset Building and Sustaining a Successful Enterprise (BSSE) på det MBA-meritgivende forløb på Harvard Business School. I 2016 blev han af Poets and Quants udnævnt som en af verdens 40 bedste handelsskoleundervisere under 40 år, og hans artikel “What is Disruptive Innovation?” blev kaldt en af Harvard Business Reviews “Definitive Management Ideas for 2015”. Rory McDonalds prisvindende forskning fokuserer på, hvordan virksomheder effektivt konkurrerer og skaber innovation på nye teknologidrevne markeder. Professor McDonald har en ph.d. i Management Science and Engineering fra Stanford Technology Ventures Program, og så har han gennemført en MBA på Stanford Graduate School of Business. Foruden sin ph.d. og MBA har han også en MA i økonomisk sociologi fra Stanford University samt to ingeniørgrader fra University of South Florida.

Børsens Business Diploma er kendetegnet ved:

1. Kvalitet og relevans. Undervisningen foregår på samme vilkår for troværdighed og høje vidensniveau som Dagbladet Børsen og AVT Business School i øvrigt, og den kommer rundt om alle vigtige emner indenfor strategi, innovation og ledelse.

2. Praktisk anvendelig undervisning. Du vil blive øvet i virkelighedsnære situationer, som du kan anvende med det samme i din organisation.

3. At være aktuel og nysgerrighedsvækkende. Du vil blive undervist via relevante, virkelighedsnære og aktuelle cases.

Børsens Business Diploma er kendetegnet ved:

1. Kvalitet og relevans. Undervisningen foregår på samme vilkår for troværdighed og høje vidensniveau som Dagbladet Børsen og AVT Business School i øvrigt, og den kommer rundt om alle vigtige emner indenfor strategi, innovation og ledelse.

2. Praktisk anvendelig undervisning. Du vil blive øvet i virkelighedsnære situationer, som du kan anvende med det samme i din organisation.

3. At være aktuel og nysgerrighedsvækkende. Du vil blive undervist via relevante, virkelighedsnære og aktuelle cases.

Børsens Business Diploma er målrettet karrierefokuserede ledere

Du har først og fremmest et ønske om at påvirke organisationens eller afdelingens retning. Du er ambitiøs, har ledelsespotentiale og relevant erhvervserfaring. På Børsen Business Diploma møder du dygtige og ambitiøse ligesindede, der ligesom dig ønsker at blive klogere og få nye kompetencer, der gør dem i stand til at navigere i en foranderlig verden.

På Børsens Business Diploma kommer du igennem:

Modul 1 - Strategy

Med Susan Lynch, adjunct professor of strategy, INSEAD

Modul 1 er designet til at udvikle dine strategiske kompetencer, så du bedre kan evaluere, designe og implementere strategi. Vi introducerer strategiværktøjer og -koncepter og anvender disse både på casevirksomheder og på en reel forretningssituation, som du (eller evt. dine kunder eller kunder) står over for.

Indhold:

 • Analyzing Constraints and Opportunities
 • Introduction to Strategy
 • Industry Analysis
 • Competitive Advantage
 • Generating and Executing Strategy
 • Blue Ocean Strategy Innovation
 • Executing Strategy
Modul 2 - Disruptive Innovation

Med Rory McDonald, associate professor of business administration, Harvard Business School

Modul 2 introducerer teorier og værktøjer, der er nødvendige for effektiv styring af digital transformation og forandring. Tidløse principper for innovationsstyring er parret med nutidige caseeksempler på virksomheder, der initierer eller reagerer på digital forandring. Vi bruger disse eksempler til at illustrere, hvordan arkitekter inden for digital transformation konceptualiserer og implementerer effektive strategier i hurtigt skiftende industrier.

Indhold:

 • Disruptive Innovation
 • Business Models
 • Jobs-To-Be-Done
 • Purpose Brands
 • Bounded Rationality
 • Organizational Learning
 • Organizing for Growth
Modul 3 - Leadership in Teams

Med Ruth Wageman, associate faculty, Department of Psychology, Harvard University

Modul 3 handler om det centrale spørgsmål: Hvad kan du som leder gøre for at øge chancerne for, at dit team bliver en succes? Team giver dig mulighed for at trække på masser af viden, talent, erfaring og perspektiv hos dygtige medarbejdere og ledere med henblik på at udvikle innovative strategier og styre virksomheden til succes.

Indhold:

 • Leadership Teams: What it Takes to Make them Great
 • The Strengths and Challenges of Your Leadership Team
 • The Essentials: Real Team, Right People & Compelling Direction
 • The Enablers: Solid Structure, Supportive Context & Team Coaching
 • What is the Purpose of Your Leadership Team?
 • Building Leadership Team Momentum
 • Plans for Improving Your Team Leadership

Undervisningsform

På Børsen Business Diploma knytter vi managementteori til forretningsverdenen ved at kombinere fremadrettet forskning med virksomhedsledernes realiteter og virkelighed. Vi anvender de bedste undervisere fra eliteskoler, og vores undervisning inddrager flere perspektiver.

I undervisningen kigger vi på managementsituationer gennem cases, som bliver analyseret og diskuteret med udgangspunkt i analytiske værktøjer, og vi fokuserer på fremtiden gennem diskussioner og refleksioner i læringsteam, som giver dig tid til interaktion med andre ligesindede. Vi baserer vores undervisning på fakta, erfaring og værdier, og vi lærer dig også at kigge på ledelsesverdenens udfordringer gennem adfærdsvidenskabens øjne. Det giver dig udvikling og evnen til at stille de rigtige spørgsmål, og du får en bred vifte af værktøjer til analyser og problemløsning.

Der er ca. ti timers forberedelsestid om ugen, hvilket primært indebærer forberedelsestid til hver undervisningsgang i form af et pensum, du skal læse, og du kan derfor tilpasse det din dagligdag. Efter modul 3 skal du udarbejde en eksamensopgave, hvor casen typisk er din egen virksomhed. Opgaven vil blive vurderet individuelt med feedback. Undervisningen foregår på engelsk.

Tilmeld dig Børsens Business Diploma

Har du spørgsmål, så kontakt os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk
– eller send os din tilmelding.

Varighed: 7 dage

Opstart: Efterår 2021

Opstart: 8. november 2021
Modul 1: 6. og 7. december 2021
Modul 2: 10. og 11. januar 2022
Modul 3: 22. og 23. marts 2022
Overrækkelse af bevis: 1. juni 2022

AVT Business School
Sankt Annæ Plads  11
1250 København K

55.000 kr.

Ekskl. moms

Har du et abonnement hos Børsen?

Varighed: 7 dage

Opstart efterår 2021

Opstart: 8. november 2021
Modul 1:
6. og 7. december 2021
Modul 2: 10. og 11. januar 2022
Modul 3: 22. og 23. marts 2022
Overrækkelse af bevis: 1. juni 2022

AVT Business School
Sankt Annæ Plads  11
1250 København K

55.000 kr.

Ekskl. moms