Bæredygtig

Partnerskab

Børsen Bæredygtig præsenteres i samarbejde med stærke spillere i dansk erhvervsliv, der ønsker at sætte bæredygtighed på dagsordenen. På grund af dem kan vi gøre alle artikler på Børsen Bæredygtig frit tilgængelige for læserne. Kontakt os og hør, hvordan I kan blive en del af Børsen Bæredygtig.

Danske Bank

Danske Bank og PwC er partnere på Børsen Bæredygtig, og med deres hjælp er alle artikler på Børsen Bæredygtig mulige at tilgå gratis for alle. Du er således meget velkommen til at dele og diskutere dem med kolleger, forretningspartnere eller andre.

Danske Bank og PwC har ingen indflydelse på indholdet eller andre redaktionelle valg i Børsen Bæredygtig, der produceres af uafhængige og objektive journalister i den samme høje kvalitet, som du kan finde i resten af Børsen.

Børsen Bæredygtig Partnerskab

Danske Bank

I Danske Bank ønsker vi at inspirere og hjælpe danske virksomheder i deres grønne omstilling. For selvom de fleste er enige om, at et bæredygtigt skifte er nødvendigt, er det ikke alle, der har fundet svaret på, hvordan eller hvor hurtigt.

Besøg Danske Bank her
Danske Bank

Børsen Bæredygtig Partnerskab

PwC

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning.

Besøg PwC her
PwC

Vil du vide mere om, hvad det vil sige at være Børsen Bæredygtig partner?

Børsen Bæredygtig kombinerer journalistikkens troværdighed og ihærdighed med vores partneres styrker og indsigt i erhvervslivets forskellige brancher.

Sammen med vores partnere ønsker vi at være dem, der kontinuerligt, troværdigt og konkret hjælper danske virksomheder med at tage mærkbare, bæredygtige initiativer for i sidste ende at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne og dermed samfundet som helhed.

Kontakt os og hør, hvordan jeres virksomhed bliver Børsen Bæredygtig Partner

Jakob Ambrosius Garff

Partnerships and Business Development Director

Tlf. 26 28 39 06

jaag@borsen.dk

Børsen Bæredygtig