KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Retningslinjer

Retningslinjer for kopiering, link, RSS-feeds og deling af indhold på borsen.dk

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet i henhold til ophavsretsloven og markedsføringsloven.
Dagbladet Børsen A/S forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Indholdet på borsen.dk stilles som udgangspunkt alene til rådighed for visning/læsning.

Privat kopiering
Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere. Virksomheder, institutioner m.v., der har indgået aftaler med Copydan Tekst & Node, må dog kopiere i henhold til og inden for rammerne af disse aftaler.
Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Kopiering inden for undervisningsvirksomhed
Al kopiering, analogt og digitalt, af indhold på dette website eller dele deraf er tilladt i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node. Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst & Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale.

Links
Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside borsen.dk med tydelig kildeangivelse. Du er også velkommen til at henvise til en artikel ved hjælp af et dybt link, når du citerer lovligt fra artiklen. Til gengæld accepterer vi ikke gentagen og systematisk brug af dybe link direkte ind til underliggende materiale på hjemmesiden. Der må heller ikke linkes på en måde, så vores hjemmeside borsen.dk kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået en aftale med os. Overtrædelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Dagbladet Børsen A/S er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som Dagbladet Børsen A/S linker til.

RSS-feeds
RSS-feeds stilles til rådighed for enkeltpersoners private brug. Du er velkommen til at lade Dagbladet Børsen A/S’ RSS-feeds indgå i din egen private nyhedsoversigt på din pc, mobiltelefon eller lignende. Dagbladet Børsen A/S accepterer derimod ikke, at RSS-feeds indgår i nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre, fx via internettet, eller på anden måde udnyttes kommercielt, medmindre der er indhentet særskilt tilladelse. Dette gælder, uanset om tjenesten stilles til rådighed gratis eller mod betaling. RSS-feeds må således heller ikke udnyttes på virksomheders hjemmesider, intranet, extranet, eller andet.

Deling af artikler
Artikler kan deles af enkeltpersoner i ikke-kommercielt øjemed. Deling skal ske ved link til artiklen, ikke kopiering af selve artikelteksten. Deling er ikke tilladt på vegne af virksomheder, foreninger eller andre juridiske personer. Det betyder, at du som privatperson er velkommen til at dele Dagbladet Børsen A/S’ artikler med dine kontakter på sociale medier. Du må dog ikke etablere nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre, uanset om der er tale om en åben eller lukket profil.

Anden anvendelse
Enhver anden anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Dagbladet Børsen A/S.

Hvis du er i tvivl om, hvad du må anvende og hvordan, så kontakt altid Dagbladet Børsen A/S på telefon +45 33320102 eller email kontakt@borsen.dk.