SENESTE NYT KURSER Bliv kunde
Pleasure

Digital forhandler sælger biler fra p-hus

HVEM Brian Osbech, medindehaver af Osbech Laursen Cars HVAD Sælger biler på en måde, der imødekommer kundernes digitale adfærd HVORFOR I modsætning til for få år siden kommer kunderne højst én gang i forretningen

Hvad går jeres forretning ud på?

"Vi har lavet et sceneskift og rokker dermed ved den etablerede platform, man har drevet bilhandel fra i mange år. Vi mener, tiden er moden til en anden måde at gøre det på, og når nu kunderne udviser en mere digital adfærd, giver det god mening, at vi også gør det. Kunderne kommer ganske enkelt ikke længere på samme måde i den klassiske bilforretning. Den gennemsnitlige kunde kommer højst én gang i en bilforretning modsat år tilbage, hvor tallet var flere gange større."

Hvordan sælger I biler?

"Kunderne finder i forvejen bilen på nettet, og oftest har man en indledende dialog på mail og telefon. Når bilen skal besigtiges eller prøves, mødes vi på et aftalt tidspunkt hos os eller hos kunden med bilen under armen. En bonus er, at vi har lave faste omkostninger og dermed kan være mere konkurrencedygtige på både leasing og køb."

Hvad er ambitionen?

"Vi har været i gang i lidt over et år og har ikke ambition om mange medarbejdere, men vi nyder friheden og tror, der vil være plads til både små og store bilforretninger i en digital fremtid."

I sælger biler fra et p-hus?

"Ja, vi har alle vores biler udstillet i et nyt moderne p-hus på Sankt Annæ Plads lige ved Skuespilhuset. Vi har et godt samarbejde med Jeudan igennem flere år, som driver p-huset ved havnen i København. Vi har et kontor på 29 m² i et kontorfællesskab to minutters gang herfra. Det virker måske skørt at åbne bilforretning midt i København, men kunderne er glade for, at vi bor centralt."

Hvad med klargøring af bilerne?

"Den varetages af Universal Bilpleje, mens Easy Car Care står for den løbende vedligeholdelse - begge med mobile løsninger."

Hvilke biler sælger I?

"Vi har fokus på nyere brugte biler i firmabilklassen med pil opad, men jeg har også lige solgt en brugt Fiat 500. For os er det vigtigt, at du får samme service på en Fiat 500 som på en Land Rover til en million kroner. Det er på kontakten til kunderne og den personlige service, at vi skal slå os fast som digital forhandler."

biler@borsen.dk

Andre læser dette lige nu