SENESTE NYT KURSER Bliv kunde
Penge

Ejendomsinvestor under afvikling

En i offentligheden fuldkommen ukendt ejendomsinvestor, Jens Juul-Hansen, har over de seneste år investeret for flere hundrede mio. kr. i ejendomme over hele landet, men er nu ved at afvikle hele biksen efter dialog med banken, lyder det fra ham selv, efter at to af hans større selskaber er blevet sendt til tvangsopløsning på grund af manglende regnskaber. Det skriver dagbladet Børsen tirsdag.

I går sendte Erhvervs- og Selskabsstyrelsen to af hans større selskaber, S&J Gruppen Holding og JJH Group, til tvangsopløsning, fordi selskaberne ikke som påkrævet har indleveret regnskaber.

Det er nu op til skifteretten at afgøre, om der skal udpeges en likvidator, ligesom Jens Juul-Hansen teoretisk set har tre måneder til at redde selskaberne ved at offentliggøre regnskaberne. Begge selskaber holder til på Gammel Vartov Vej 1 i Hellerup.

Jens Juul-Hansen er en af Roskilde Banks få tilbageværende storkunder, der endnu ikke er gået konkurs.Ifølge Børsens oplysninger havde Jens Juul-Hansen en låneramme i Roskilde Bank på 400 mio. kr., hvilket gør ham til en af bankens 15 største kunder, skriver Børsen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Andre læser også

BØRSEN

Nyhedsbreve

Tilmeld dig Børsens nyhedsbreve her

DAGENS

E-AVIS

E-avis vignette
Dagens E-avis

BØRSEN

Investor

Podcast

BØRSEN

Topchefernes strategi

Podcast

BØRSEN

Longreads