SENESTE NYT KURSER Bliv kunde
Penge

Dansk tech-start up går på Nasdaq First North i København

Lige i hælene på Green Mobility lander den danske tech-start up Conferize, der også har valgt at lade sig børsnotere på den danske minibørs, Nasdaq First North Copenhagen.

Allerede fra i morgen kan man tegne en ny aktie i selskabet for 8 kr. stykket, og udbuddet af nye aktier er 2,5-4,375 mio. aktier. Det vil sige, der skal rejses mellem 20 og 35 mio. kr. i ny aktiekapital.

Selskabet er en social platform, der udbyder løsninger til konference- og eventbranchen og har allerede slået hul på det internationale marked.

Conferize oplyser at have mere end 2500 arrangører fra over 120 lande, som har oprettet over 15.000 events via platformen, og hver måned oprettes der mellem 300 og 600 nye events.

Stifter og adm. direktør for selskabet Martin Ferro-Thomsen vurderer, at han opererer i ”en multi-milliardindustri”.

“Vores mange tusinde arrangører – og de mange positive tilbagemeldinger – vidner om, at vi virkelig har fat i noget her,” siger han i en pressemeddelelse.

Penge til udvikling

Formålet med at rejse kapital på den danske minibørs er at styrke virksomhedens kapitalgrundlag, så den kan øge investeringerne i udvikling og etablering af global markedsføring af Conferizes digitale løsning, event management system.

I marts tiltrådte Allan Søgaard Larsen som investor og bestyrelsesformand i Conferize, og han forklarer, at provenuet på udbuddet er nødvendigt for at realisere virksomhedens ambitiøse vækst- og internationaliseringsstrategi.

“Vores klare ambition er et globalt brugernetværk i hastig vækst, og derfor er det vigtigt, at vi ikke alene formår at gøre vores system endnu mere simpelt og brugervenligt, end det er i dag, men at vi også lægger kræfter i markedsføring over for eventarrangører og -deltagere verden over. Hvis vi vil gøre alvor ud af vores ambition om at ændre spillereglerne for branchen, er kendskabet hos en stor global brugerskare altafgørende.”

Den tidligere adm. direktør i Oticon, Lars Kolind, gik samtidigt med Allan Søgaard Larsen ind i selskabet som investor, sammen lagde de et kapitalindskud på 16,2 mio. kr., men de penge skal nu suppleres af private investores midler.

Udbudsperioden løber frem til 21. juni kl. 23.59 dansk tid, og aktien kan handles på Nasdaq First North Copenhagen fra kl. 9 fredag 23. juni.

Delebilskonceptet Green Mobility bliver noteret på Nasdaq First North Copenhagen 16. juni.


Andre læser også

BØRSEN

Nyhedsbreve

Tilmeld dig Børsens nyhedsbreve her

DAGENS

E-AVIS

E-avis vignette
Dagens E-avis

BØRSEN

Investor

Podcast

BØRSEN

Topchefernes strategi

Podcast

BØRSEN

Longreads