PFA fyrer 63 medarbejdere

320722_16_9_large_887.jpg
Finans
Eksklusivt for kunder
29. feb 2016 KL.13:01
Pensionskæmpen PFA har mandag formiddag valgt at opsige 63 medarbejdere som følge af effektiviseringer.

Det skriver PFA i en pressemeddelelse.

”Vi har over for vores kunder en pligt til at sikre, at PFA hele tiden er omkostningseffektiv og tilpasset det meget konkurrenceudsatte marked, vi er en del af. For at leve op til den forpligtelse har vi truffet den vanskelige, men nødvendige beslutning at reducere antallet af ansatte,” skriver koncernchef Allan Polack.

Allan Polack fremlagde kort før jul sin strategi for selskabet frem mod 2020. Heraf fremgik det, at han ville skære omkostningerne ned med 250 mio. kr., hvor 65 mio. kr. skulle findes allerede i 2016. Han afviste dog ved den lejlighed at sætte tal på, hvor mange fyringer det ville kræve.

Af meddelelsen fremgår det, at "PFA’s personaleforeninger har været inddraget i processen for at sikre den nødvendige transparens og ordenlighed i forhold til medarbejderne, og PFA vil så vidt muligt hjælpe de berørte medarbejdere med at opnå ny ansættelse andetsteds."

PFA-koncernen havde ved udgangen af 2014 i alt 1277 heltidsansatte. Fyringsrunden i dag svarer altså til omkring 1 ud af 20 medarbejdere.

"Koncernledelsen i PFA vil gerne sige de opsagte medarbejdere tak for indsatsen i PFA," slutter pensionskæmpen meddelelsen.