SENESTE NYT KURSER Bliv kunde
Finans

Copenhagen Fintech i samarbejde med Asiens førende fintech-cluster

Copenhagen Fintech har indgået samarbejde med fintech-miljøet i Singapore, som er porten ind til resten af det asiatiske fintech-miljø.

En delegation med blandt andet Nordeas digitale dirketør, Jan Sirich, regnskabsdirektør Simon Ousager fra Chainanalysis, topchefen i Credwire Nicholas Meilstrup, Sophie Blakstad fra Hiveonline og direktøren i Copenhagen Fintech, Thomas Krogh Jensen, underskrev i starten af ugen samarbejdsaftaler med fintech-folkene i Singapore.

Her var det lokale finanstilsyn også til stede, der beskrives som meget proaktive i forhold til fintech.

"Det asiatiske marked er super relevant for danske fintechs at undersøge yderligere og tilbyder virkelig en skala som er ”second-to-none”. Derfor er denne bro super vigtig for os og dansk fintechs. Singapore deler førstepladsen på globalt plan med London og er ”launch pad” for resten af Asien," siger Thomas Krogh Jensen, der roser den lokale danske ambassade for at være meget hjælpsomme i processen.

Første milepæl er Money 20/20 i København

Første milepæl for samarbejdet er europas største fintech-konference, Money 20/20 i København i slutningen af juni, hvor der kommer en delegation fra Singapore på besøg. Anden milepæl er Singapore FinTech Festival i slutning af året, hvor en dansk delegation tager afsted igen, og så er der Money 20/20 i Singapore til marts 2018.

Copenhagen Fintech blev stiftet sidste år i november, hvor Thomas Krogh Jensen kort efter trådte til. I Danmark er der registreret 35 fintech-selskaber, der beskæftiger 100 mennesker og håbet er, at antallet af fintech-selskaber når 75 ved årets udgang.

I Singapore blev den lokale fintech-forening også oprettet i november sidste år og rummer 120 fintech-selskaber.

Andre læser også

BØRSEN

Nyhedsbreve

Tilmeld dig Børsens nyhedsbreve her

DAGENS

E-AVIS

E-avis vignette
Dagens E-avis

BØRSEN

Investor

Podcast

BØRSEN

Morgenbriefing

BØRSEN

Topchefernes strategi

Podcast

BØRSEN

Longreads