KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Job og Praktik

Børsen som arbejdsplads

Dagbladet Børsen A/S er Danmarks førende erhvervsavis og leverer hver dag erhvervsnyheder og information til den dobbelte beslutningstager – både på jobbet og privat. Dette er takket være de omkring 225 medarbejdere, der er fordelt på en lang række afdelinger og redaktioner, og som er med til at gøre Børsen til Danmarks førende erhvervsavis.

Børsen er en organisation i konstant forandring og udvikling. Vi søger løbende nye dygtige medarbejdere, der vil være med til fortsat at sikre, at Børsen er det foretrukne danske medie for erhvervsnyheder. Vi er altid interesserede i at høre fra kandidater, der har noget ekstra at byde på, og som værdsætter høj faglighed og engagement. Du kan se aktuelle ledige stillinger på karrierelink.borsen.dk

Journalistpraktikant på Børsen

Børsen tager hvert år imod journalistpraktikanter, der i forbindelse med deres studie skal i praktik. Et praktikforløb på Børsen varer typisk 6, 12 eller 18 måneder, afhængigt af hvilken uddannelsesinstitution praktikanten er tilknyttet. På Børsen sætter vi stor pris på vores praktikanter, og vi går op i praktikanternes udvikling og læring under forløbet. Derfor er alle praktikanter på Børsen også tilknyttet en praktikantvejleder, der løbende i samarbejde med praktikanten selv er med til at sørge for de bedste forhold for et optimalt praktikforløb.


På Børsen har vi praktikstart i februar og august, og som udgangspunkt er praktik mulig på alle vores redaktioner. Praktikanterne skifter redaktion hver tredje måned og når derfor rundt på flere forskellige redaktioner under deres praktiktid på Børsen. Undtagelserne er den politiske redaktion på Christiansborg og Aarhus-redaktionen, hvor praktikanterne er tilknyttet i et halvt år.