Spillet slutter om:

Dage
Timer
Min.
Sek.

Spil med i Danmarks største aktiespil, og vind en Kia EV6

I Børsens aktiespil kan du prøve kræfter med aktiemarkederne og blive klogere på investeringsverdenen. Invester for 500.000 fiktive kroner, og se, hvor stort et afkast du kan skabe. Alle kan være med, og måske bliver du den heldige vinder af en Kia EV6 til en værdi af 437.899 kr. og et års bilforsikring fra Alm. Brand.

Årets spil er lavet i samarbejde med Alm. Brand.

 

  • For at spille med skal du udvælge 5-20 aktier til din portefølje. Du starter spillet med 500.000 fiktive kroner, som du frit kan investere i spillets aktier.
  • Spil med om årets puljepræmier ved at oprette en pulje, og inviter venner og kolleger; jo flere I er, jo større præmie dyster I om. I kan vinde gavekort til Oslo-færgen, Beosound A1 højtalere fra B&O, abonnementer på Børsen og aktier for 10.000 kr. i Alm. Brand.
  • Den deltager, som opnår det største afkast, når spillet slutter 9. november, vinder hovedpræmien, der er en Kia EV6 og et års bilforsikring fra Alm. Brand. Det kræver dog, at du er tilmeldt spillet og har valgt aktier til din portefølje senest 5. oktober.
  • Den deltager, som opnår flest point, når spillet slutter 9. november, vinder 10.000 kr. i Alm. Brand-aktier. Det kræver dog, at du er tilmeldt spillet og har valgt aktier til din portefølje senest 5. oktober.
1

Opret din bruger

Tilmeld dig aktiespillet, og invester i 5-20 aktier for 500.000 fiktive kroner.

2

Optimér din portefølje

Vælg de aktier, du tror på kan sikre dig sejren i aktiespillet, og tilpas løbende din portefølje for at optimere dit afkast.

Vind en Kia EV6

Skab det størst mulige afkast, og vær med i kampen om en Kia EV6 til en værdi af 437.899 kr. og et års bilforsikring fra Alm. Brand.