KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Sådan kommer du til Bornholm på forretningsrejse

Foto: Pexels

Er du på farten i forretningsøjemed, og har du Bornholm som din næste destination? Der er flere forskellige rejsemuligheder, der fører til solskinsøen, og vi har samlet et overblik over de forskellige løsninger. Læs med, og bliv klogere på dine muligheder for at komme til Bornholm på din næste forretningsrejse.

Tag flyveren direkte til Rønne

En af de mere effektive måder at nå Bornholm på er ved at tage flyveren direkte til Rønne. Med flere daglige afgange fra Københavns Lufthavn er det let at planlægge din rejse, så den passer ind i din hverdag. Flyveturen tager også bare omkring en time, og så lander du lige i hjertet af Rønne – tæt på byens mange faciliteter. Det er altså en bekvem og tidsbesparende løsning, der gør det nemt for dig at komme frem og tilbage – selv på en stram tidsplan. Så tag flyveren, og nyd den gode udsigt over Østersøen på din vej til Bornholm.

Kør selv til solskinsøen

Hvis du foretrækker at have friheden til at kunne komme rundt på egen hånd, er det også en mulighed at køre selv til Bornholm. Med bilen har du mulighed for at klare turen i dit eget tempo og på dine egne præmisser. Du kan let tage bilen med på færgen fra Køge til Rønne, som sejler flere gange dagligt. Overfarten tager omkring 5-6 timer, og du kan nyde en rolig sejltur over Østersøen, mens du har mulighed for at arbejde ombord.

Du kan også vælge at tage færgen fra Ystad i Sverige, hvis du kommer fra den retning. Denne tur er kortere og tager kun omkring halvanden time. Uanset hvilken rute du vælger, er det let at tage bilen med til Bornholm.

Tag med bus fra København til Rønne

Hvis du er på udkig efter en nem, bekvem og økonomisk løsning, så er KOMBARDO EXPRESSEN et oplagt valg. Bussen fragter dig nemlig let fra København til Bornholm. Ruten starter i København, hvor bussen kører direkte til Ystad i Sverige. Herfra sejler du med Bornholmslinjen det sidste stykke over Østersøen til Rønne på Bornholm.

Turen fra København til Ystad tager kun omkring to timer og 5 minutter, og overfarten fra Ystad til Bornholm er overstået på blot 80 minutter. Med denne løsning får du altså en effektiv og komfortabel rejse, hvor du både kan nyde turen og få tid til at arbejde undervejs.

Forsiden lige nu