KØB SENESTE NYT KURSER Køb Abonnement

Få mobiltelefoni til små priser

Foto: PR Foto

Leder du efter et nyt mobilabonnement til en lav pris? Flere forskellige mobiludbydere tilbyder abonnementer til lave priser, og CBB er en af dem. CBB tilbyder nemlig en række billige mobilabonnementer, der er skræddersyet til dine behov. Det er helt gratis at skifte, og du slipper også for irriterende betalingsgebyrer og lange bindingsperioder. Læs videre og opdag, hvordan du kan få mere for mindre med CBB.


Vælg blandt flere mobilabonnementer

Hos CBB har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige mobilabonnementer, der alle er prissat til at være overkommelige for din pengepung. Du kan derfor let finde et abonnement, der passer til dine behov og dit forbrug. Og uanset hvilket CBB-abonnement du vælger, er du sikret små priser.

Måske er du typen, der bruger din telefon til at streame film og musik, surfe på internettet og ringe til venner og familie? I så fald vil et abonnement med fri data og tale være det rigtige for dig.

Er du derimod typen, der kun bruger din telefon til det mest nødvendige som at ringe og sende beskeder, så er et basisabonnement det oplagte valg. Her får du de mest basale funktioner til en fast, lav pris.

CBB har også løsninger til dig, der rejser meget. Med et abonnement, der inkluderer brug i udlandet, kan du roligt tage din telefon med på ferie uden at bekymre dig om ekstraregninger.


Det er gratis at skifte til CBB

Hvis du overvejer at skifte dit nuværende mobilabonnement til et mere økonomisk alternativ, så er CBB et oplagt valg. Her får du ikke bare et billigt abonnement, men du får også en gratis og problemfri skifteproces. Det betyder, at du ikke skal betale hverken et startgebyr eller andre uventede ekstraomkostnigner. Du betaler altså bare for dit abonnement og ikke for selve skiftet. Det kan være en stor lettelse for mange, for det fjerner en potentiel bekymring om ekstraudgifter ved at skifte mobiludbyder.

Udover at det er helt gratis at skifte til CBB, så er det også enkelt og ligetil. Du skal blot sørge for at vælge et mobilabonnement hos CBB, der passer til dine behov, og så tager CBB sig af resten. Din nye mobiludbyder sørger altså også for at opsige dit abonnement hos dit nuværende teleselskab. Det er en simpel og smertefri proces, der er designet til at gøre det så nemt som muligt for dig.


Slip for betalingsgebyrer og binding

Når du vælger et mobilabonnement hos CBB, så får du ikke bare et billigt ét af slagsen. Du slipper også for unødvendige gebyrer og bindinger. Det betyder, at du bare betaler for dit abonnement og ikke bliver mødt af ubehagelige overraskelser.

En af de mange fordele ved at vælge CBB som din mobiludbyder er, at du ikke skal betale et gebyr for dine månedlige betalinger. Det er muligt, da betalingen bliver trukket direkte fra dit kort.

En anden fordel ved at vælge CBB er, at der ikke er nogen binding på mobilabonnementerne. Du kan derfor altid skifte dit abonnement, hvis dine behov ændrer sig. Du har også altid mulighed for at opsige dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker at være kunde hos CBB. Hvis du vælger at opsige dit abonnement, vil det stoppe automatisk fra slutningen af den indeværende måned.

Forsiden lige nu