Skab en business case med Amazon

  • Sælg (globalt) på Amazon

For ledere i virksomheder og FMCG producenter

Varighed: Én dag
Næste opstart: 19. maj

Børsen Uddannelse, Mikado House, København

Amazon kommer – men er du og det danske erhvervsliv klar? 

Hver fjerde dansker benytter sig allerede af Amazon, og det tal vil kun stige støt, når den globale gigant indtager det skandinaviske marked – og dermed ændrer på værdikæden producent-retail-forbruger.

Men 41 pct. af danske industrivirksomheder svarer i en rundspørge, at de mangler de nødvendige kompetencer til at blive konkurrencedygtige på Amazon.

 

Udnyt din virksomheds potentiale på Amazon – og opnå ekstra fordele ved at gøre det, før dine konkurrenter ankommer til verdens største B2C-retailer.

Du bliver med denne masterclass i din faglige bagage i stand til at lægge en Amazon-strategi. Med afsæt i data og en business case, der er nøje beregnet ud fra jeres nuværende situation, bygger vi landgangsbroen, der gør jer klar til at lade virksomheden gå om bord på Amazon.

 

Hvem er kurset henvendt til? 

Kurset har til formål at klæde deltagerne på til at træffe de rigtige strategiske beslutninger ud fra et solidt analysegrundlag. Det henvender sig til beslutningstagere i produktions- og handelsvirksomheder. Det kan være C-level eller leder af salg, marketing eller ansvarlige for en produktlinje.

Efter denne masterclass kan du:

→   Analysere din virksomheds potentiale på Amazon

→   Udarbejde en Amazon-strategi for din virksomhed

→   Tage konkrete skridt i forbindelse med etableringen af din strategi

→   Tage Amazon i brug som salgskanal

Mød dine undervisere, og direkte adgang til viden om Amazon

Jeppe Hamming har med sin baggrund inden for digital markedsføring og omfattende erfaring med at rådgive de største danske retailere og producenter inden for forretnings- og markedsføringsstrategi, en tilbundsgående viden om de danske markedsforhold, der er relevant for Amazon. I dag arbejder Jeppe netop med at rådgive danske virksomheder om brug af Amazon.

Andreas Bork har sin daglige gang i Tysklands største uafhængige rådgivningsfirma for digitale markedspladser og særligt Amazon. Før det har han arbejdet for Amazon og leverer den dybe forståelse af, hvordan Amazon tænker og agerer.

Jeppe Hamming
Head of marketplaces
Nørgård Mikkelsen

Se filmen

 

Bliv klar til en stor forandring i måden at sælge dine varer på

Der er ingen tvivl om, at der vil ske et kæmpe skifte i måden vi tænker onlinesalg når Amazon først gør sit indtog på det skandinaviske marked. Det betyder, at de danske virksomheder der ser en business case, før deres konkurrenter ser deres, unægtelig vil stå stærkt. Vi glæder os til at hjælpe dig med at sælge globalt på Amazon.

 

Tilmeld dig kurset Sælg (globalt) på Amazon

Har du spørgsmål, som efterlader dig i den sidste tvivl, så kontakt os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk – eller send os din tilmelding.

Tilmeld dig masterclassen

Sælg (globalt) på Amazon

For ledere i virksomheder og FMCG producenter

Varighed: Én dag
Dato: 19. maj 2020

Børsen Uddannelse
Mikado House 
København

8.500 kr.

Ekskl. moms

Varighed: Én dag
Dato: 19. maj 2020

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

8.500 kr.

Ekskl. moms