Nå i mål med komplekse processer

  • Procesfacilitering

Bliv i stand til at lede komplekse processer, og skab engagement i de projekter du leder

Varighed: To dage
Næste opstart: 3. september

Børsen Uddannelse, Mikado House, København,

Hvis ikke du involverer og inddrager effektivt, så risikerer du, at processen kuldsejler

Der er et stigende pres på, at virksomheder kan skabe innovative og vidensbaserede løsninger. Det kræver, at ledere og projektledere kan skabe processer, hvor vi får det bedste frem i hinanden – med engagement og aktiv deltagelse.

Her er det afgørende, at man mestrer grundlæggende procesledelses- og faciliteringsfærdigheder.

Denne masterclass ruster dig ikke kun til at håndtere samarbejdssituationer, men også til at opnå fremdrift og til at hindre, at projektet kører af sporet.

Du er typisk leder, kommende leder, teamleder eller projektleder. Og i udgangspunktet har du et brændende ønske om at blive god til at få grupper til at arbejde sammen på bedst tænkelige måde.

Det lærer du på denne masterclass:

→   Du lærer hvordan du får skabt ejerskab hos interessenter, på de projekter du leder og er ansvarlig for.

→   Du undgår at møder kører af sporet, folk spilder deres tid i dødsyge diskussioner, og at dine interessenter føler sig tromlet.

→   Du opnår grundlæggende færdigheder til at håndtere de mest centrale samarbejdsudfordringer, hvor den ”menneskelige X faktor” spiller ind.

→   Du er ikke længere er i tvivl om, hvilke tegn man skal spotte for at rette op på processer, før de løber af sporet. Hvordan man holder samarbejdet på sporet og skaber en fælles retning.

→   Du formår at få det bedste frem i andre, og kan bygge bro mellem forskellige faggrupper, og skabe fremdrift i fastlåste samarbejdssituationer.

 

De fire afgørende elementer i en vellykket proces

Efter forløbet har du indgående kendskab til følgende de fire vigtige elementer i en vellykket proces: idégenerering, beslutninger, planlægning af handlinger, og opsamling af læring.

Med kendskab og redskaber til at facilitere de fire elementer, står du stærkt når du skal lede en proces i din virksomhed. Du lærer også om at håndtere modstand mod forandring, og du lærer at spotte problemer i gruppedynamikken, allerede inden de volder alvorlige vanskeligheder.

Mød din underviser, Jane Søgård Hansen

Jane Søgård Hansen, chefkonsulent i konsulenthuset Lead, er en af Danmarks mest efterspurgte facilitatorer, når der skal skabes fremdrift i processor, og er en særdeles efterspurgt underviser, når andre skal lære disse færdigheder.

Jane skaber et energifyldt, praktisk undervisningsrum, og hun giver dig best practice-redskaber og metoder i kombination med den nyeste viden fra forskningen

Jane Søgård Hansen
chefkonsulent
Lead

Se filmen

En masterclass for ledere, teamledere og proceskonsulenter

Uanset om du er erfaren eller uerfaren i processer og ledelse af grupper mod fælles mål eller gennem en forandring, så er denne masterclass for dig, der ikke før er dykket ned i teorierne bag de redskaber, man bruger.

Nogle bruger dem intuitivt. Andre bruger redskaber og kommunikationsgreb, der er helt deres egne – men alle, der kommer ud på den anden side af de to dage som denne masterclass varer, står med en solid grundskoling i (aner)kendte redskaber og i den ofte videnskabsbaserede teori, der ligger bag.

Vi nøjes ikke med at forklare teorier og videnskaben. Når du tilmelder dig, er du på vej ind i en masterclass, hvor du får masser af øvelser og træning –  der kan bruges mandag morgen.

 

Tilmeld dig kurset Procesfacilitering

Har du spørgsmål, som efterlader dig i den sidste tvivl, så kontakt os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk – eller send os din tilmelding. 

Tilmeld dig masterclassen

Procesfacilitering

Bliv i stand til at lede komplekse processer, og skab engagement i de projekter du leder

Varighed: To dage
Datoer: 3. og 4. september 2020

Børsen Uddannelse
Mikado House 
København

12.500 kr.

Ekskl. moms

Varighed: To dage
Datoer: 3. og 4. september 2020

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

12.500 kr.

Eksl. moms