undgå at kede mødedeltagere og kunder ihjel

  • Præsentationsteknik

Når du vil trænge igennem med både dine pointer og salgsbudskaber

Varighed: To dage
Næste opstart: 16. september

Børsen Uddannelse, København

Køber folk dine budskaber?

Langt de fleste præsentationer er unødigt tunge. Mødedeltagere keder sig ihjel, og der er forhøjet risiko for, at kunderne ikke køber budskabet. Du lærer derudover, hvordan du brænder igennem med dit budskab.

Med det du lærer her, tager dit publikum mere med sig – uanset om du bruger det til mødeledelse, salgsmøder, foredrag eller klasseundervisning.

 

Lav præsentationer i verdensklasse 

Efter to dage har du alle forudsætninger for at lave præsentationer i verdensklasse.

Den påstand er ikke at tage for meget i munden, idet der gennemføres så mange ringe præsentationer i det danske erhvervsliv, at denne uddannelse i præsentationsteknik giver dig alle forudsætninger for at være blandt de bedste.

Efter denne masterclass i præsentationsteknik kan du:

→   Brænde igennem med dit budskab

→   Skræddersy dit budskab til præcis dine modtagere

→   Tale bedre (og mere) overbevisende med dit kropssprog

→   Hæve dine præsentationer så langt over snit, at der med rette kan blive tale om verdensklasse

 

Bliv stærkere dér hvor du allerede er stærk

De to dage indeholder målrettet undervisning i, hvordan man laver en effektiv storyline, der er nem at følge. Under dette punkt lærer du også en helt enkel firetrinsprocedure til at udvikle præsentationer efter, så du hurtigere når et fremragende resultat.

Derudover indeholder dagen også redskaber til at skræddersy dit budskab skarpere til dine modtagere samt undervisning i kropssprogets kraft. Sidstnævnte er helt essentielt for alle, der fremlægger.

Det hele er baseret på et feedbackprincip, der tager sit udgangspunkt i at gøre dig endnu stærkere på de områder, som du allerede udviser talent for. Den del glæder din erfarne underviser sig til at hjælpe dig med.

 

Mød din underviser, cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet

På universitetet kan man godt skrive speciale i Powerpoint. Det har Kenn L. Hansen gjort, og derfor peger kompasnålen på ham, når det danske erhvervsliv vil styrke sine evner inden for præsentation – særligt i landets mødelokaler.

Siden 2005 har mere end 20.000 ledere, specialister, sælgere og mange andre modtaget undervisning og rådgivning af Kenn. Derudover har han været fodbolddommer på topplan, og værktøjerne fra Superligaens fodboldbaner tager han med ind i sin masterclass.

Kenn L. Hansen
cand.mag. i retorik og tidl. elitedommer

Se filmen

 Tid til at trænge igennem med salgspointer og budskaber – uden der sker død ved Powerpoint.

Du skal glæde dig til at arbejde med din egen case. Undervisningen er nemlig tilrettelagt, så vi hele tiden kan føre læringen tilbage til din situation. Det betyder, at du ikke kun kommer fra denne masterclass med et stærkt teoretisk fundament, men du har også allerede bragt det lærte i anvendelse.

 

Tilmeld dig kurset Præsentationsteknik

Har du spørgsmål, som efterlader dig i den sidste tvivl, så kontakt os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk – eller send os din tilmelding. Den er ikke forpligtende, og du kan altid stille spørgsmål i den efterfølgende velkomstdialog. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig masterclassen

Præsentationsteknik

Når du vil trænge igennem med både dine pointer og salgsbudskaber

Varighed: To dage
Datoer: 16. september og 20. oktober

Børsen Uddannelse
Mikado House 
København

12.500 kr.

Ekskl. moms

Varighed: To dage
Datoer: 16. september og 20. oktober

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

12.500 kr.

Ekskl. moms